Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöld Zsé

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöld Zsé Kapanyél 2011.07.27 22:53:00
Pár napja olvastam egy írást. Miközben olvastam, otthon éreztem magam. Ó, nem, nem otthonosan, otthon. A szerző a nagymamája receptjéről írt, a receptről, minden egyéni baj és nyugtalanító társadalmi jelenség kezelésére. A bajok hosszú sorából kiemelt párat, a …..
Zöld Zsé Régi történet 2011.07.21 07:59:00
    - Köszönöm, de nem fogadok el semmit a 4. d osztálytól. - mondta Bérces tanár úr 1990-ben. Vagy talán 1991-ben?   Nem értettük - én biztosan nem értettem -, miért mondja ezt, hisz azt gondoltuk, kedvel minket. Az osztályból sokan szerettük, akik nem kedvelték…..
Zöld Zsé Szövegértés 2011.07.02 20:59:00
A fiam megtanult olvasni. A kisebbik fiam.Már öt éve, hogy ezt hozzá kell tegyem, nem elég annyit mondani, a fiam. Mint ahogy nagyon kevés lenne, ha annyit mondanék, a gyerekem. Három gyerekem van, kettő fiú, a legnagyobb és a legkisebb gyerekem. Közéjük szorulva pedig,…..
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..