Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeliCián

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2010 végén különösen nagy várakozás előzte meg a 2K Sports évenkénti Nba-s játékát, hiszen a játékhoz egy olyan korszakos zseni adta a nevét, mint Michael Jordan. Amikor először elindítottam a játékot, komoly kételyek voltak bennem afelől, hogy vajon sikerülhet-e…..
Fight Night Champion     Amikor belépek a ringbe, hirtelen csend lesz úrrá az arénán. Velem szemben a világbajnok áll, aki arra készül, hagy alapos verést mérjen rám. Kezdődhet a harc a dicsőségért!    A Champion névre hallgató darab a sorozat 5.…..
   Robert Horry minden idők talán legszerencsésebb játékosa, hatványozottan igaz rá a „jókor volt jó helyen” közhely. Egyike annak a 2 kosarasnak, aki 3 különböző csapattal is bajnok lett. Hosszú éveken keresztül viszonylag hasznosan tevékenykedett,…..
A mai napon megkezdődött az idei All-Star hétvége, aminek apropóján egy összefoglalóval jelentkezünk az 1. nap történéseiről.Az első napon -mint mindig- a Rookie - Sophomore meccs volt a legfontosabb esemény.Rookie - Sophomore : 148 - 140Az újoncok immár sorozatban másodszor…..
Új sorozatunkban a 2000-es évek különböző legjeit fogjuk bemutatni. Elsőként a 10 leginkább elhibázott picket részletezzük. 1. Kwame Brown  (2001 1/1 ) Az első helyen nem más, mint Kwame Brown szerepel, akit sokan a liga legrosszabb  1/1-es draftjának tartanak. Nem…..
HunNBA Dennis Rodman - The Worm 2010.11.10 18:35:00
Dennis Rodman az NBA történetének talán legkülönösebb személyisége, mind a mai napig. Elsőként kezdte el magát tetováltatni az NBA játékosai közül. Furcsának tűnhet, hogy akkoriban, a 90’-es évek elején, mekkora feltűnést keltett ezzel, hiszen manapság minden 2-3.…..
Tavaly a Lakerst is sikerült megszorongatniuk, nagyon tehetséges játékosokból áll a csapatuk, elég csak megemlíteni Durant és Westbrook nevét. Idén komoly célokra törnek, akár a főcsoportdöntőig, esetleg a döntőig is eljuthatnak. Határ a csillagos ég. Irányíto poszton…..
HunNBA Allen Iverson: The Answer 2010.11.08 20:13:00
Az utóbbi 10 év egyik, ha nem a legfantasztikusabb kosarasa, aki apró termete dacára legendává nőtte ki magát. Magánéleti zűrök és egyéb rossz dolgok ellenére is 14 évet húzott le az NBA-ben , karrierje során átlagban több, mint 26 pontot 6 gólpasszt és 2 labdaszerzést…..