Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsa Alexander

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trump azért nyert, mert a normális embereknek elege lett a progresszívek barom vádjaiból. Cirka 30 éve hallgatjuk a modern baloldaltól, hogy mindenki aki nem baloldali ilyenpista meg olyanfób, rohadt tahó, szemét, ésatöbbi. Unalmas. És undorító. Aki szarral dobálózik, maga is szaros lészen - tartja…..
A világ zeneirodalmának hány százaléka magyar? A világon rögzített zenék hány százaléka magyar? Egy? Esetleg három? Az új média törvényben a közösségi rádiókra előírt szabály, hogy legalább ötven százalékos arányban magyar zenének kell szólni. Ami valljuk be…..
Rózsa Alexander 2011.01.28 02:52:21
@SPU: Mondd, hogy te vagy Pozsonyi Ádám!
Szijjártó Péter beleköltözött Matolcsy Györgybe:A miniszter szerint mindenki számára egyértelmű az üzenet: volt döntési lehetőség, hiszen több 10 ezren maradnak a magánnyugdíj-pénztári rendszerben, de a döntő többség hosszú távú, racionális, érzelmektől mentes…..
Rózsa Alexander 2011.01.28 02:13:45
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
  Több forrásból is úgy értesültem hamarosan létrejön az LMP gazdatagozata Schiffer András vezetésével! (Azért az övével, mert a frakcióból egyedül ő látott már tehenet.)     de ő is csak lilát, a csokipapíron.    polom vicce,…..
A legjobb kamu bizonyító erejű felvétel, amit valaha is láttam.  Pár pihent elme kitalálta, megszervezte, leforgatta, megvágta és feltöltötte ... és nem, nem így adta le a HírTV, csak össze van vágva. Draskovics mester büszke lehetne a készítőkre, ahogy hasra vágják…..
Kedden volt egy választás az Egyesült Államokban, ahol a demokraták elbukták a képviselőházi többségüket az amerikai törvényhozás alsóházában, és csak minimális többséggel tudták megtartani az előnyüket a szenátusban (azaz a felsőházban) a republikánusok ellen.…..
Rózsa Alexander 2010.11.06 17:49:15
Rózsa Alexander 2010.11.06 17:50:18
@Rózsa Alexander: Én meg gépelni nem. Egy „a” kimaradt.