Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosch Oly

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces filmnek ígérkezik a söröskupak egyszerűségű címmel rendelkező film az Orcs! Aranyos kis nemzeti parkot lerohanja néhány Mordorban csoportos létszámleépítés áldozatául esett ork. Azonban a vicces bajszú parki rangerek, akiknek idági a legfélelmetesebb ellenségük Maci…..
Mosch Oly 2011.08.19 11:45:28
Ideje egy kis válogatás kirakni arról, hogy milyen csapások közelednek felénk vagy miket lehet megnézni ha épp egy kis kikapcsolódásra vágysz. Íme az ajánlatunk:1. Mega Python vs GatoroidTestépítő barátaink sokat tanulhatnak a filmből: ne etesd a krokit szteroiddal mert az nagy…..
Van az a reklám, amire nincsenek nyomdafestéket tűrő vagy Szalai Annamária nyugalmát megtartó szavak... Ez az a fajta.A teljes értetlenségből felocsúdva azon gondolkodtam el, hogy vajon mi járt a fejében annak az ügynökségnek/kreatívnak, aki ezt megcsinálta és milyen ügyfél…..
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Vajon hogyan lehet egy villanyautót egyedien reklámozni? Manapság egyre több autómárka teszi fel magának ezt a kérdést. De szerencsére ott vannak a jó öreg reklámügynökségek, ahol stratégák és kreatívok várják harcra készen a briefet és mindent megtesznek a sikerért. Azt…..
Érdekes kérdést vetett fel a Cadbury csokimárka legújabb reklámja, amelyben a különleges eljárással készült, Bliss márkanevű csokijukat hirdették. Első pillantásra inkább csak bénának tűnik a reklám, amelyben a szupermodell Naomi Campbellt szembesítik azzal, hogy az ő ideje…..
Láttunk már sok eszközt amit bevetettek a földönkívüliek ellen, de mi van akkor ha nem Mel Gibson farmját támadják be a gonosz uficsik, hanem egy keménykötésű rednecket. Aki ráadásul épp most lízingelt egy új kombájnt. Ház ez lesz: ..
 ..
Mosch Oly 2011.03.11 21:54:56
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
Mosch Oly 2011.02.27 10:54:13
@Lbea: az sem rossz ötlet, lehet hogy a heti 10 az túlzás, de sok gyereknek csak ez jelenti a mozgást amit a suliban csinál, viszont nem kellene erőltetni bizonyos dolgokat. Én speciel sosem tudtam megtanulni kötelet mászni és elég lassan futottam, de a súlyomat tartottam az egészséges határokon belül. Legyen a testnevelés az amikor a gyerek megtanulja karban tartani magát, ehhez elmélet is társul, és jól is érzi magát.
Mosch Oly 2011.02.27 13:44:58
@Lbea: Valóban, ezzel nem voltam képben... azt hiszem nem is leszek, ez az Esztergomiak ügye. engem kicsit a Koreai (? lehet vietnámi) játékfüggö gyerekek leszoktató táborára emlékeztet. CSak itt nem a függőség leszoktatás, hanem a fenntartó jogán aki parasztvakító kampányt folytat. Mindenképpen ostoba dolog, még akkor is ha esetleg véletlenül felmerülhet a kérdés, hogy jót akart.

Ezeken túl lehet ésszerű az oktatás, minden szintje. Más kérdés, hogy nem tudjuk kikre bízzuk.
Szerény véleményem szerint - lehet, hogy tévedek - nem sok macska szereti, ha kiporszívózzák. A videón látható gyönyörűségnek már viszont szinte a perverziója :)   Forrás: Indavideó, Takonypocok..
 ..
Mosch Oly 2011.02.04 08:50:56
@'Kai: jáájj az hozzám közel van :-)
Kövi hétvégén feltétlenül megrohamozom. Egyébiránt a hév megállóban is finom volt, ugyan ott. szentendrei hév Árpád híd állomás.
LisztesLáda Daily Camera Obscura 2011.01.15 21:33:43
 ..
Mosch Oly 2011.01.17 11:48:48
@Szerb Lisztesember: Épp ellenkezőleg!
Köszönöm hogy megmutattad gyermekkorom legnépszerűbb péksütijének egy új arcát. Nehéz le nyalni a kakaót az ujjról így a bizonyítékot eltüntetni hogy én ettem meg az utolsót. De ez a kép nagyon guszti, a csokis muffin után amit uzsira hoztam, beszerzek egy jó kakaós csigát is :-)
Figyelmeztetés: a filmrészletek megnézése közben fennáll a veszélye az érzelmi bevonódásnak! Ez a kincs nemrég bukkant fel és máris beírta magát véleményem szerint a blog történetébe. Itt van Sámson az indonéz barbár, aki felveszi a harcot mindenféle dolgok ellen, úgy mint…..
Púderes macska Cavalli 70 2010.11.29 08:00:00
A homokszórás technikával öregbített vagy kőmosott farmert, a jeans és lycra, vagy az állatminta és csipke összeházasítását Roberto Cavallinak köszönheti a divatvilág és a kínai piac, hiszen jó tíz év késéssel, de itt is sikerrel futnak a tigris-csipke szettek. A mester,…..