Regisztráció Blogot indítok
Adatok
overnight

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenyűgöző, hogy Ridley Scott és Matt Damon mi mindent valóra váltottak Andy Weir Mentőakció című regényéből, de az író által kitalált és kidolgozott scifi-robinzonád koncepció mégiscsak a próza médiumában működik igazán olajozottan. Hogy miért jobb a Mentőakció…..
A kiskorú ámokfutók esetei megrázóbbak, mert még érthetetlenebbnek érezzük őket, mint a felnőtt tömeggyilkosok tetteit. „Nincs értelme, és épp ez az értelme.” („There is no point. That’s the point.”) Ezt tudjuk meg Kevintől, a legújabb iskolai ámokfutós mozi, a 2011-es…..
overnight 2012.12.16 20:15:27
Louis C.K. előbb kitágította a sitcom műfaját, majd túllépett rajta, bebizonyítva, hogy egy televíziós sorozat is lehet 100%-ban szerzői produkció. Nincs abban semmi rendkívüli, ha egy humorista a saját életéből merít ihletet – a stand-up komikusok kiváltképpen szeretnek magukról beszélni.…..
overnight 2012.09.25 17:16:25
Martin McDonagh eddig mindössze egy filmet készített, de ennyi is elég volt hozzá, hogy nevet szerezzen magának. Ez az egy film ugyanis az utóbbi évek egyik legmarkánsabb európai debütje, az In Bruges (Erőszakik) volt. A bizarr gengszter-megváltástörténetnél új vígjátéka, a Hét…..