Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaczy Fanni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
Kaczy Fanni 2012.02.11 13:21:21
@Mj: Köszönöm a választ, érdekes. :-)
Nyílván ha zsidóztam, cigóztam, vagy náciztam volna akkor sokkal többen válaszolnak, de azthiszem ezzel az eggyel sokkal többet értem :-)

Szerintem a korona egy fontos jelképe Magyarországnak. Mivel ma semmilyen formában nincsen uralkodónk, meg nemesi réteg, nyílván nem jelképezheti az államformát. De mint államiságot, mint a múltat, hogy egyáltalán meggyökereztünk itt a Kárpát-medencében, magát a nemzetet, azt igen. Ha így vesszük, akkor a köztársasági Alkotmánnyal (direkte) is nagyon jól össze egyeztethető, ha még ma is fenn kultizálni akarjuk.
            Ebben a bejegyzésben megpróbálom bemutatni, hogy milyen közös tulajdonságokkal bírnak az áltudományok. Rengetegszer kerülünk döntési helyzetbe: vegyük meg ezt a csecsebecsét, igazolt a hatékonysága, tudományos alapon működik? Persze a legjobb az lenne, ha rendesen utánanéznénk a…..
Kaczy Fanni 2010.11.07 00:21:18
:-)
Végre!
Valami miatt csak itt jelenik meg a szöveg doboz. Valahogy a "Nincsenek hozzászólások" alatt elvan vágva a felület és nem tudok lejjebb menni.
Nagyon érdekes amit írsz és legtöbb esetben teljesen egyet értek veled, de néhol te is erősen sarkítasz, ha megengeded az építő kritikát.

Néhány dolgot kiagytál.
A mágnesterápiás írásodban azt írtad hogy ezt a módszert többszáz évig használták. És utána több száz évig cáfolgatták a különböző nagytudású tudósok. Viszont én itt két elfogatható és alá támasztott bizonyítást látok, amik ugyan ellentétesnek látszanak első látásra. Az egyik tapasztalati úton történt, a másik pedig az adott kor "laboratóriumi" körülményeiben.

Ha valaki kövekkel gyógyít szerintem nem csak köveket fog hazsnálni hanem egész rakás gyógynövényt illó olajokat, furcsa állatokból készült trutyikat és életmód tanácsokat fog adni a betegének, járjon többet fürdőbe, mozogjon, aztán a nap végén mondjon egy imát kedvenc istenének. stb
Ahhoz az orvoshoz jártak aki meg is gyógyította a betegeit, azok meg fizettek neki.
Ezek igen egyszerűen következtethetőek hiszen ma is így működik és mindig is így működött egy lelkiismeretesebb orvos egyzserre több féle gyógyot is felír vagy tanácsol.

Viszont Paracelsus és a többi tudós módszeréről nem írtál semmit. Lehet ennek utána nézhetek az interneten de te őket hoztad fel egy igen elfogult példának.
Egyébként minden kutatási eredmény ha jól tudom hangsúlyozza a kísérlet pontos körülményeit ma mindneképpen. ami azt jelenti hoyg az eredmények más körülmények között megváltozhatnak. és ezek a körülmények nagyon szubjektívek tudnka lenni. Pontosan mire szerettél volna rémutatni ezzel az írással? bizonyításod nem fed le mindent, figyelem felkeltésnek sem elég mert ez is olyan vagy tovább keresgél az olvasó az interneten vagy lusta és annak fog hinni aki szebb dobozban kínálja. Szarkasztikus hangnemed is időnként zavaró.

Persze nem bizonygatni akartam hogy a mágnes terápia működik, nem is ez volt a célom. Mindazon által egy egyszerű mágnesért 8000 ftot kérni pofátlanság.

Egyébként az én menstruációs görcseimet enyhítették a hűtőmágnesek... drága a márkás. XD
Az írás ezen felül nagyon tetszett :-)
Köszönöm:-)
Múlt hónap ötödikén egy számlálót helyeztem el a blog jobb oldali sávjában, ami azóta nap, mint szorgosan regisztrálja az egyéni látogatókat, illetve egyéb statisztikát is gyűjt a látogatókról. Lássuk, mit mutatnak a számok 2010.10.05-2010.11.04 között:…..