Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jjmano

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coming out: nagy gyümölcsjoghurt-evő vagyok. Egész pontosan minden reggel egy pohárral bedobok ebből a kellemes tejtermékből, másra nincs is nagyon idő, ehhez viszont ragaszkodom. A reggel érzékeny időszak, közvetlenül felkelés után az ember még szívesen fogad egy minimális…..
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
jjmano 2011.05.27 19:58:34
@JMárta: :)

Ezzel szemben a tény az,
hogy nincs szükség mindenkinek a munkájára, aki dolgozni tud. A bírák jelentős része például eddig képes volt hetvenéves koráig is dolgozni, de januártól már nem engedik meg nekik.

Ugyanígy nincs szükség a negyven évet ledolgozott nők munkájára sem, még ha esetleg csak 54-55 évesek is. Vajon honnan tudja Lázár és Szijjártó, hogy egyeseknek nem megy az adósságcsökkentés"

Hm. jó.
:)

oppá" viszlát!
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
Gyurcsány Ferenccel foglalkozni bármilyen nyilvános felületen különös művelet. De facto vezető tisztséggel lényegében nem rendelkezik, egyszerű szocialista országgyűlési képviselő. Vele riogatni, a korszakára emlékeztetni a jobboldalnak továbbra is, egy évvel a választások…..
A hétvégén végre sikerült befejeznem egy írást, amely az újabb választáskutatási kötetben jelenne meg, s amelyben a pártok 2010-es stratégiáit próbálom meg leírni és elemezni. Miközben ezzel foglalkoztam, olvasgattam a parlamenti választás előtti anyagokat, nézegettem az…..
Pokorni Zoltán emlékezete egy picit kihagyott – mondta az ATV ma esti műsorában Hoffmann Rózsa. A volt fideszes oktatási miniszter és a jelenlegi kereszténydemokrata államtitkár vitája már napok óta tart, ráadásul a sajtó figyelmének homlokterében. A kormányon belüli…..
„Az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozása nem kicsinyes bosszúból vagy elvakult voluntarizmusból fakad, hanem hosszú, gondosan megtervezett folyamat része” – írja Halasi Endre a HVG-ben, majd így folytatja: „Olyan folyamaté, amelyben az alkotmányozó…..
jjmano 2010.11.06 08:54:02
@Rá Dios:
Ha megjelenik a blogon mindig percekig nézem. Igazi kutyus, őszinte tekintet. Igazi kis demokrata!!:) Úgy néz, mit aki mondani szeretné nem akar ő új szellemiségü diktaturát! "fidesz módra " demokráciát! Jó annak aki ilyen "kutyust" szerethet.!