Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vik2010

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A számok magukért beszélnek.  Sziasztok! A Telenor díjcsomagreform = áremelése miatt írnék nektek. Tavaly még: 100MB - 465Ft, 500MB - 1000Ft, 1GB - 1500Ft, 3GB - 2500Ft, 5GB - 3250Ft  Amit a mobilinternet áfacsökkenés miatt a következő árakra csökkentek:100MB - 465Ft, 500MB…..
Régóta nézegetem már a Xiaomi beépített merevlemezes okos routerét, a specifikációi alapján nagyon meggyőző. Most végre a kezeim közé került, úgyhogy nagy reményekkel ugrottam neki a tesztelésnek, és igen jó benyomással dőltem hátra a tesztidőszak végén. ..
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
Nézzen ki az ablakon: ott lesz egy. Kapcsolja be a tévét, ott is látja majd. A Golf egyszerűen mindenütt ott van, de vajon tud-e még valami újat is mutatni, vagy saját unalmába fullad? Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem tudom pontosan, mikor volt, de valamelyik decemberi hétvégén 1987-ben: a tévéhiradót néztük a magyar egyesen, ahol a színes hírek közt Moldoványi Ákos (emlékszünk még rá?) bejelentette, hogy a gazdagréti lakótelepen kísérletként bevezették a Sky Channel műholdas csatornát a háztartásokba. Abban…..