Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szentivan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nagyon durva, ha valaki ilyennel találkozik, semmiképp ne szívjon bele! Lipcse környékén az elmúlt negyedévben 29 embert vittek kórházba ólommérgezéssel és még vagy 140 embert kezelnek enyhébb tüntekkel. Az ólommérgezés tünetei: gyomorfájdalom, hányinger, székrekedés,…..
Andrea kiakadt a sztrájk miatt. Igaza van! Észrevételemet a vezetőségnek, a szakszervezetnek és minden egyes MÁV dolgozónak küldöm! Nincs arra kifejezés, hogy mennyire felháborító ez a folyamatos sztrájk sorozat! Sztrájkolni persze van joguk, de mi a céljuk? Az, hogy növeljék a…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
Megkésve bár, de erősen kezdjük a délutánt bobbyperu szofisztikált vécéüzenetével. Hát mégis van értelme a felsőoktatásnak: Megszólítás meg egyéb körök helyett a lényegre térnék. Kedvenc fotóimat rendezgetve az alábbi gyöngyszemre bukkantam, amit még tavaly lőttem…..