Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deboer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Nem akarok nagyon ünneprontó lenni, de az AMC kiváló zombis sorozatának első évada már a felénél tart (lesz majd poszt a harmadik részről külön), és december 5-én búcsúzik is a képernyőtől. Kár, hogy az AMC nem volt annyira tökös annak idején, hogy elsőre 13 részt kérjen…..
AudioPorn Central A kutyád leszek 2010.12.10 14:06:00
rejtély, hogy maradhatott ki nekünk ez a gyöngyszem szokatlan felvétel egy castingról Iggy Pop klasszikusával az I Wanna Be Your Doggal a középpontban rendezte: Georgie Greville a Legs csapatából..
LiveFast! The Walking Dead 2010.11.30 02:09:00
Végre! Megjelent egy érdekes és abszolút élvezhető zombis sorozat! Az alapsztori szerintem tökély, bár nekem volt egy kis Kaptár feelingem mikor elkezdtem nézni, de ezt úgyis meglátja aki belekezd. Ja és hát van benne pár magyar vonatkozás, de hát manapság miben nincsenek? :D…..
deboer 2010.12.11 14:55:43
@lesztat: Hy,nem tudom,csak én is most szembesülök,hogy az oldal eltűnt,vége!