Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiltakozó demonstrációt tartunk 2010. december 12-én 14.00 órától a Hősök terén a nyugdíjcélú megtakarítások védelmében, az állami nyugdíjrendszerbe való visszakényszerítés, valamint a kormány demokratikus jogainkat sértő magatartása és felelőtlen intézkedései ellen!…..
Magyarország Kormánya kihasználva az elődjében csalódott állampolgárok feldúltságát, egy 1 milliárdos törvényt koncként vetve a népnek, suttyomban igyekszik elkövetni egy 2800 milliárdos lopást, amely minden idők legnagyobb lopása lenne - itt az orrunk előtt.Tervük…..
tom81 2010.11.06 12:41:41
@LeCielBleu: Ennyi erővel a fidesz szavazókat is kérhetjük, hogy csak ők fizessenek. Ezt a kormányt ők szavazták meg. De nem hiszem, hogy egy ilyen törvénnyel - akár jobb- vagy baloldali szavazókról van szó - egyet tudnánk érteni. Magyarok! Ne megint a bűnbakot keressétek! Most ne azzal foglalkozzunk, hogy ki szart a ventilátorba, hanem, hogy hogyan lehet a dolgokat tisztába tenni! Hát nem úgy, ahogy ez a kormány, ezzel a törvénnyel szeretné!
Tisztelt Képviselő Hölgyek/Urak! A napokban fognak szavazni a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos törvénytervezetről. Csak bízni tudok abban, hogy átérzik ennek súlyát és felelősségét! A nyugdíj egy olyan témakör, ami szinte valamennyiünket érint és a megélhetésünkről…..