Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Gó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. rész: Öljünk meg hatmillió németet   A második világháború után egy bizonytalan létszámú zsidó csoport elhatározza, hogy véres bosszút állnak a nácikon testvéreik legyilkolásáért. Hatmillió németet szándékoznak elpusztítani, korra, nemre való tekintet nélkül,…..
Aszódon Édes leginkább természetes módon próbálta gyógyítgatni a torokfájást. Ha köhögtünk,Édes az ACC és társai helyett hagymateát főzött. Aki ivott már, az tudja, hogy annak aztán fura pocsék íze van. Tamásék máig emlegetik, mert ha köhögtünk, akkor nem úsztuk meg,…..
  Ez a történet  -mint a képeken is látszik- nem most kezdődött, azonban most értem el odáig, hogy tapasztalataimat, illetve a történéseket közzé tegyem egy olyan helyen, amely teljesen ismeretlen terület számomra. Nem volt egyszerű feladat, és tartottam/tartok is tőle.…..
Sneider Tamás, a Parlament alelnöke szerint jobb egy muszlim személyi titkár, mint egy zsidó, a Betyársereg harcosaira szükség van, Orbán Viktor anyja pedig cigány. Olvasónk a Jobbik rendezvényein járt.  FRISSÍTVE: itt a második rész. "Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..
Don Gó 2015.01.11 17:23:28
" Nagy László · Kiemelt hozzászóló
A közeli kisvárosban egy ... vállalkozó meglépte tavaly, hogy nyit benzinkutat is, az egyeduralkodó MOL konkurenciájaként. Szerződött az AVIA kúthálózattal és olyan név alatt megy a tankolóállomás tavaly óta.
Elkezdtem a nyáron én is oda járni inkább, hiszen olcsóbb volt az.
A legutóbbi tankolásomkor viszont igen csak meglepődtem! Mivel jegyzem a megtett kilométert és a betankolt litereket, tudok kontrollálni és látom a fogyasztást. Azon kívül, hogy a járműnek is van fogyasztásmérője a "fedélzeti komputerecske" egyik funkciója által. (Meg a "napi számláló" is segíthet ebben, a km-óra tartozékaként.)
Na szóval. Tankoltam (én lassan engedem a benzint a töltőpisztollyal, hogy a levegő a keskeny csövön kellően vissza tudjon áramolni, ki a szabadba. Egy idő után a kocsi alá kezdtem már pislogni közben, nem-é a földre folyik talán alul? Mert amikor végre megtelt (mindig full teli nyomom) alsó hangon is 8 literrel több lett, de lehet 10 literrel kb.!
Én addig nem hittem el a mendemondákat erről a kutasról és most már nekem is gyanússá vált. Azt hiszem, vissza megyek a MOL kútra megint.
Állítólag, amióta lement az üzemanyag ára, mindkét kúton egyforma áron lehet tankolni (kb.) Mondják, én nem ellenőriztem ezt. Azt viszont, hogy az én a lassan tankolásom során esetleg(?) levegővel kevert benzint nyomjak át az AVIA-s gengszter(?) kútoszlopi számlálóján, na azt nem fogom többé megtenni neki. Hogy mitől lett a túltankolásom, nem értem máig sem. Benzint senki nem vett ki a tankból és sem lassú menet, sem terep, sem állva járatás, semmiféle túlfogyasztásra okot adható dolog nem történt nálam, nálunk! (Nem írtam pontos megnevezést a zalai kis kútról, mert még beperelne valaki...)
Válasz · · 4 · Leiratkozás · szerkesztve · január 9., 10:23

János Szederkényi · Kiemelt hozzászóló · Utolsó beosztott, Munkanélküli
A lassú tankolásoddal a tágulási helyet töltötted ki benzinnel. Típustól függően ez akár 6-10 liter is lehet. Ne nagyon csinálj ilyet, mert balesetveszélyes.
Válasz · · január 9., 13:17

Nagy László · Kiemelt hozzászóló
János Szederkényi Már, hogy az autóm tartályához tartozó csövecske ("levegőző" vagy mi) lenne 8-10 literes? És akkor én már vagy 30 valahány éve vezetek és így tankolgatok általában és csak most lett hirtelen ekkora különbség? Na ne... :) :-P Jut eszembe: Ha én előtte is "kitöltöttem a tágulási teret a lassú tankolással", akkor nem lehet, nem lehetne plusz liter, amit befogadott egyszeriben (ezúttal, most)! :D
Válasz · · 1 · szerkesztve · január 9., 13:52 "
  Nem elég a magyar rapsic, sok horvát orvhorgász is "boldogítja" a Dráva halállományának őreit. A folyó túloldalán gyakorlatilag nincs ellenőrzés; a horvát horgászok jóformán annyi botot lógatnak be, amennyit csak akarnak, az orvhorgászok pedig bármit megtehetnek következmények nélkül. Gyakran a…..
Don Gó 2014.12.26 22:46:48
Divatház Öltözködés szabályai 2010.06.11 08:00:00
A mindennapi öltözék állandó darabjainak viselete sokszor kiáltóan árulkodik a valódi jó ízlés meglétérõl, illetve annak hiányáról.A fehérnemû természetesen legyen mindig naponta váltott és frissen mosott. Az ún. alsónemû soha ne látszódjon. Nem vall finom ízlésre a…..
WinMagazin Lumia Denim frissítés 2014.09.05 10:00:00
Épphogy befejeződtek a Cyan frissítések, máris bejelentésre került a Microsoft IFA konferenciáján az új Nokia frissítés, mely keresztségben a Lumia Denim nevet kapta. Természetesen most is sok újdonság kerül az alap 8.1 Update 1 mellé. Lássuk melyek is ezek! Pár, fontosabb…..
Don Gó 2014.12.22 19:41:29
Ha a címben szereplő ingyenesség nem is hosszútávú, de tény, itt egy újabb szereplő az internetes telefonálás piacán, ezúttal a magyar NordTelekom jóvoltából. A ma bejelentett Reenger azonban abban különbözik a hasonlóan működő Skype, Viber vagy egyéb alkalmazásoktól, hogy…..
Don Gó 2014.09.10 07:58:47
@Rézfánfütyülő fűzangyal: De! Anyádat mindig. :D
2013. szeptember 25-én a Népszabadság Online-nak adott interjúnkban számos tárgyi tévedés, csúsztatás kapott nyilvánosságot. A valóság megismerése és a közmunkával kapcsolatos társadalmi előítéletek fokozatos elbontása, egyben saját társadalomszemléletünk formálása…..
Szent András apostol, a keleti egyház védőszentje az első században élt. A hagyomány szerint átlósan ácsolt kereszten halt mártírhalált, ezért nevezik az ilyen keresztet andráskeresztnek.András apostol napja régebben ünnep volt sokfelé: a naphoz legközelebb eső vasárnap volt…..
Eperjessy Ernő: Regionális cselédszótár - a zselicségi uradalmi cselédek regionális szótára, 1900-1950 Kaposvár : Somogy M. Múz. Ig., 2010. moly.hu   "Nincs és nem lehet >teljes szótár<. A szótár csak kagyló, ezzel csak meregetünk a nyelv tengeréből."…..
Don Gó 2010.11.17 10:27:12
Azt már rég lehetett tudni, hogy a Killers tavalyi harmadik nagylemeze után hosszab szünetre vonul, és az így keletkezett szabadidőt többen is az anyazenekarukon kívüli projektekben használják ki. A frontember Brandon Flowers például első lemezét hozza ki hamarosan saját neve alatt.…..
Az E-Green Technologies (Anglia) bejelentette, hogy a társaság befejezte a vizsgálatait a Bullet 580-al kapcsolatban, ami a világ legnagyobb léghajójának ígérkezik. A hat órán keresztül tartó felfújást a Montgomery-beli Garrett Kolosszeumban rendezték meg. A  71 méter hosszú…..