Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kennedi(ch)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mélyen bennem egy aljas, hazug, sumák, bűnbakkereső, bosszúvágyó, rasszista, önző valami lakik. Ha nem vagyok elég jól, érzem, ahogy mozgolódik...
Kiss Judit Ágnes naplova nettelen 2011.07.05 09:52:19
Bakonybélen rettentő lassú a net, dacára minden büszke T-mobilos reklámnak, hogy újabb húsz átjátszótornyot építettek ki. Persze lehet, hogy bárhány átjátszótornyot kiépíthetnének, a hegyek lefognák. Így aztán az elmúlt hetem javarészt nettelen (annyira azért nem, hogy…..
kennedi(ch) 2011.07.07 08:19:35
@Seele: Hibátlan a Balatonon forma is! Az olvasónak inkább az okoz problémát, hogy ki az aki szintén ott járt, mert a kommentált szövegben ennek nyoma sincs. @KJÁ: A "Most múlik pontosan..." dallamával nincs bajom, de kérdés, hogy elviselhető-e az az iszonyatos képzavartömeg, amivel a nótában nyakon zúdítanak bennünket előadói. (Hogy a dal elejéről ne is beszéljünk, mert arról azt hihetjük, hogy a bélgázok eleresztéséről tudósít bennünket.)
Egy dolog gondolkoztat el a melegekkel kapcsolatban, amit egy ismerős srác (hetero) mondott a belé (reménytelenül) szerelmes fiúnak: azért szereted a fiúkat, mert félsz a nők másságától, olyanba tudsz beleszeretni, amit ismersz. Valahol olvastam hasonlót, talán egy újságíró…..
kennedi(ch) 2011.06.21 14:21:59
@bikakovács: vazeg! ha ezt főteszed a fészbukra, főrobban a monitorod a sok lájkolástó!
Nem mentem a Bakonyba, helyette itt ülök a lovardában, mellettem egy cirmos macska, akit próbálok meggyőzni arról, hogy az eper nem macskatáp, lábam alatt egy hatalmas kutya, előttem egy borzas fekete cica, a lovam karnyújtásnyira. Ha meglát, felháborodottan nyihog, hogy vigyem ki…..
kennedi(ch) 2011.06.11 11:13:43
A Madáchban végeztek velünk. Bementünk Annával az igazgató úrhoz, aki láthatólag szeretett volna megszabadulni tőlünk - a maga kedves, diplomatikus módján. Szót ejtett arról, hogy a színház teljesítette a pályázatban foglaltakat, bemutatta a művet, és mivel a nézők nem…..
Keresem azokat, akik szívesen maradnak velem ebben az országban. Hirdetést adok fel. Körülöttem mindenki csak a lehetőséget várja, hogy lelépjen. A kedvesem, Gedeon szerint az lesz igaz, amit Viktor Frankl írt a haláltáborokról: a legjobbak nem tértek haza. Ebben az…..
kennedi(ch) 2011.04.07 09:56:16
@bikakovács: az én sipkám meg rád hajaz: tapló. }:-)
kennedi(ch) 2011.04.07 17:19:29
@medvicsek: én úgy tudom, hogy new-yorkban halt meg.
kennedi(ch) 2011.04.08 16:24:58
@medvicsek: bocs, }:-) utólag rájöttem. a "mester" rang ugyan relatív. például a supervisor nálunk (egyes cégeknél) góré, más országokban pedig házmester.
Nagyon jól sikerült A fabáb tegnapi előadása a Madáchban. Majdnem annyira jól, mint előtte a lejárópróba. Sokkal lazább volt, oldottabb, most már bátran hívok mindenkit a 23-i előadásra. Egyelőre úgy néz ki, az lesz a darabtemető, de ha elég sok az érdeklődő, akkor talán…..
Schmitt Pál nem hülye – ezt mindjárt az elején szögezzük le. Amikor a minap kipattant államfőnk legújabb nyelvi ámokfutásának híre, sokan nem így gondolhatták. Kéretik revideálni ezt az ítéletet! Schmitt Pál csak a dolgát végzi: amikor bohócot csinál magából,…..
Egyik előző életemben valószínűleg szemét macsó voltam, és büntetésből lettem nő. Egyik előző életemben valószínűleg macska voltam, mert még most is kitűnően beszélek macskául. Egyik előző életemben valószínűleg úrinő voltam, szolgákkal körülvéve, ezért érzem…..
Hónapok óta úgy érzem, én leszek az a bizonyos utolsó, aki leoltja a villanyt. Generációm legjobbjai: kutatók, orvosok, művészek mennek ki sorban az országból, vagy még itt vannak, a lehetőséget keresik, várják, hogy mehessenek végre. Mert itt nem lehet megélni, mert nem…..
Ha már én leszek az utolsó, aki elhagyja az országot, és nekem kell majd leoltani a villanyt, elképzelek egy olyan országot, ahonnan inkább senki nem akar elmenekülni.Olyan országban szeretnék élni, ahol a "rohadt komcsi", "szemét náci" kifejezések ha érthetőek…..
Oké, oké, értem én, vissza kell venni a tempóból! Az arcüreggyulladás egyszer már jó volt regényírásra, akkor született Veron néni, akkor most legalább legyen arra jó, hogy a leüljek itthon a fenekemre. Az utóbbi tíz napban úgy köhögtem, mint egy tüdőbajos, de nem akartam…..
Sikerült végre, megrendeltem, meghozták, nem emelkedett közben az ára, igaz, hogy gyengébb processzorral, mint amit szerettem volna, de annyiért azért mégsem! Az ember nem vehet drágábbért gépet, mint lovat! A kedvesem, Donát szerint böhönye, mert nagyobb, mint az övé, de nekem…..
Végigolvastam az összes alapítványos könyvet Asimovtól,végre sorrendben. Jó volt, érdekes az egész vízió a robotika három alaptörvényével, amire ezek a regények is kifutnak, úgy látszik, ez akadt be legjobban a szerzőnek. Jók voltak, csak rövidek, megint valami olvasnivaló…..
Miért nem hihető, hogy egyformán utálom a bolsi-libsizést meg fasisztázást-jobberezést? Miért nem lehet egyetlen mondatot anélkül elmondani, hogy az embert valamelyik szekértáborba sorolják? Ha egy kormánydöntés szimpatikus, egyből fideszes pártkatona vagy, ha ellenszenves,…..
kennedi(ch) 2011.01.21 12:24:37
kennedi(ch) 2011.01.21 20:01:00
A lovarda a béke szigete, főleg ha nincs ott senki, csak a lovak. Léda és Monty is tündéri, és most a hóban van kedvük játszadozni, mert a legelés nem vonja el a figyelmüket. Csak most már az üzemanyagárak ismeretében meg kell gondolnom, mikor megyek ki hozzájuk. És azt is, mikor…..
A születést ünnepeljük, a halált kevésbé. A születés jó, a halál nem. De ha nem jó, miért kell mindenkinek átmenni rajta, mikor egy jó Isten igazgatja a világot? Ha meg van valami a halállal, amiről nem tudunk, és csak ott tudjuk meg, és igazából tök jó, akkor miért…..
Még nincs meg a hivatalos döntés, de lehet tudni, kik fognak nyerni. Akikről január óta mondják. Hozzánk még semmilyen értesítés nem érkezett, de a tévében már 29-én utaltak rá, ahonnan nekem egyértelmű. Mit mondjak, jobban esett volna, ha nem innen tudom meg.…..