Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papamamakislany

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz források szerint a Chelsea valóban komoly próbálkozást tett a napokban Paul Pogba megszerzéséért, azonban úgy tűnik, hogy Il Polpo ezen a nyáron nem fogja elhagyni a Juventus csapatát. A sajtó által említett összegek alapján nem kérdéses, hogy az angol együttes fel…..
Hiába az Elche elleni gálázás, hiába jó szezonrajt és az a tény, hogy még mindig állunk mindhárom versenysorozatban, Luis Enrique munkája szétesőben, az elmúlt napokban pedig úgy tűnik, hogy már az öltözőt is elvesztette, a szezon ilyen korai szakaszában. Van még visszaút a…..
A spanyol sajtóban felröppent pletykák szerint az FC Barcelona ajánlatot tehet a Juventus francia középpályásáért, Paul Pogbáért, amennyiben a katalánok saját nevelésű játékosa, Cesc Fabregas a távozás mellett döntene a csalódást keltő szezont követően. Az egykor…..
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..