Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pasternak

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Februárra várjuk az újabb nagy bejelentést. Közügyeink intézése egy ideje már inkább a mozifilmek és kereskedelmi televíziók megoldásait követi, a ’coming soon’ típusú sejtelemes előzetesekkel meglebegtetve, korábban sosem látott, ennek megfelelően soha senki által…..
Pasternak 2011.01.28 00:50:15
@AnnaKarenina:

"Aki nem tudja megfizetni a jobb minőséget, olcsóbb, táplálóbb, de egészségtelenebb ételeket fogyaszt, kevés időt és pénzt tud fordítani a testmozgásra."

A legolcsóbb használható futócipők 4 ezer forinttól kezdődnek. Komolyan azt akarod mondani, hogy ma Magyarországon ennyit nem lehet kigazdálkodni?
Pasternak 2011.01.28 01:28:04
@Kopi3.14: Ne próbáljuk minden áron menteni a menthetetlent. 2010-ben, Európa közepén egy egészséges ember könnyedén meg tud termelni 4 ezer forintot.

Úgy látom a neokommunisták teljesen természetesnek vélik, hogy a csalással megszerzett örökjáradékot és a saját nemtörődömségük okán kialakuló betegségeiket életük végéig mi finanszírozzuk.
Pasternak 2011.01.28 01:37:18
@Kopi3.14: Az ilyen történeteknek is hosszas és dokumentált előzménye van(nőgyógyászati vizsgálatok, hormonkezelés, lombik-programban való részvétel,stb.). Bőven elég információ áll a rendelkenésükre ahhoz, hogy az önhibájukon(!) kívül nehéz élethelyzetbe jutottakat kompenzáljuk.

A társadalmi szolidaritás nem vonatkozik a felelőtlenekre, csalókra és ingyenélőkre.