Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selymes durbincs

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Duna blog Ség-ség, Elnökség! 2010.12.31 13:37:00
  Mindenki nagyon várja már az éjfél közeledtét? Számoltok vissza 2011-ig? 2010 remek év volt, de ennél 2011 csak még remekebb lehet. Ne felejtsük el, hogy nem csak egy új év jön el olyan 10 óra múlva, hanem a történelem első magyar vezetésű uniós elnöksége. Van,…..
Akarjuk egyáltalán, hogy legyen Magyarországnak vízlépcseje? Úgy is feltehetjük a kérdést, hogy szeretnénk-e, hogy Magyarországon a már meglévő atomerőmű mellé épüljön pár megújuló energiákat termelő erőmű is. Hát ezt tette fel az MTA is.Magyarország 2020-ig vállalta,…..
Duna blog Berliner vircsaftot ide! 2010.11.26 09:25:00
Budapest igazán átvehetne pár dolgot Berlintől, nem? Látszólag nincs is sok különbség a két város között: főváros, metropolisz mind a kettő, posztkommunista beütésekkel, ráadásul testvérvárosok is. Na meg mindkettőnek van folyója. A lakosság Spreehez és Dunához való…..
Itt a harmadik és egyben utolsó videó, most Budapesttel mint turisztikai céllal a középpontban. Nekem személyesen a 0:21-nél bólogató A38as fickó a kedvencem, és nagy kacsarajongóként a ráckevei példány 1:23-nál. Jó lenne, ha mindkettőből több lenne Budapesten, bár azt hiszem,…..
Érkeztek még ezeken kívül egyéb ötletek is a hazai és külföldi egyetemistáktól azon a Duna-workshopon, ahol jártam. Részletes összefoglalóra nem vállalkozom, azt meg lehet tekinteni itt.Inkább beszéljünk az ötletekről! 1. Egyesíteni kell a Duna-menti kerületeket, hogy a Duna…..
Sokat vitáznak szakemberek arról, hogy mennyire élhető város Budapest. Az utca embere számára szerintem soha nem a szezonális ingadozásoktól mentes, társadalmi-gazdasági kosarakat számolgató statisztikai mutatók voltak az érdekesek, bár kétségkívül azoknak is megvan a…..