Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elrendező

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Üres Tér Társulat és a Francia Nyelvű Diákszínjátszásért Alapítvány képzést szervez Pécsett, melynek keretein belül az érdeklődők négy napos intenzív műhelymunka (napi 2x4 óra) során ismerkedhetnek meg a maszkhasználat színpadi technikájával.   Maszk-technika: A…..
Színház-ügy Meghívó 2009.04.17 16:19:49
Csatlakozz nyári alkotótáborunkhoz! Célja olyan közös munkát létrehozni, amelyben különböző művészeti ágak képviselői vesznek részt, és azon dolgoznak együtt, hogy konkrét közös alkotásokon belül eltöröljék a művészeti ágak között húzódó határokat. A tábor nem…..
Színház-ügy Pilonon 2007.11.13 23:30:00
PILONON /misztikus masszás egyben/   Szereplők: Galán Angéla, Herczeg Tamás, Kiss Diána Magdolna, Orosz Ákos, Szűcs Péter Pál, Vári-Kovács Péter, Vesztl Zsófia Zeneszerző: Zombola Péter Világítás: Kiss Rudolf Péter Dramaturg, dalszerző: Balla István…..
november 4.vasárnap20 óra jegyár: 1.500,-Ft   diákjegy: 1.000,-Ft        Száger Zsuzsanna – Urbanovits Krisztina:Fürdőszoba     Írta/rendezte: Száger Zsuzsanna, Urbanovits KrisztinaSzereplők: Emma: Stefanovics AngélaDénes: Végh ZsoltVera:…..
umbilical brothers: ujjal mutogatni bocsánatkérés mikrofon fürdőszoba a közlekedési rendőr vagy: egy emberes star wars..
A feladatok sűrűsödése, fáradság-okozása illetve a hozzá-nem-értés miatt pár napja két új Adminisztrátor is van, akik kiveszik a részüket a blog szerkesztésében: Fancsikai Péter és Egri Bálint. Utóbbinak nagyban köszönhető a blog nagytakarítása. Ezentúl hozzájuk is lehet…..
Színház-ügy A használatról 3. 2007.09.05 09:35:00
Több teljesen jogos megjegyezés is érkezett arra vonatkozóan, hogy nehéz átlátni a blogot. Ezért kénytelen vagyok egyes szabályokra újra felhívni a figyelmet, valamint újakat életbe léptetni: 1. A nyitólapra csak nagyon fontosat írj és ha lehet, azt is röviden! Ez azt jelenti,…..
A sok nehézség miatt arról, hogy ez hogyan megy: (ez egy pontról pontra menő leírás)1. Nyomd meg az IndaPass regisztráció-t.2. Klikkelj a feltétlek elfogadására/elolvasására, majd miután az bejött, a jobb felső sarokban a regisztráció feliratra.3. Töltsd ki a kért dolgokat és…..
Színház-ügy szakdolgozat 2007.08.26 16:39:00
Sziasztok!Többen kértétek, úgyhogy feltöltöttem a workshop-on olvasott szakdogát a megadott  freeweb-es ftp-re (ftp.freeweb.hu, felhasználónév: szinhazugy, jelszó: mediatar).üdvözözlettel.Tóthferi..
Színház-ügy A használatról 2007.08.17 13:46:00
Használati útmutató   Itt olvashatsz arról, hogy mit és hogyan tudsz csinálni a blogon. A bloghoz a Firefox ajánlatos, legalábbis az itt leírtak az eszerinti nézetet követik.   Belépés: A szinhazugy.blog.hu-n a felülről a második funkció, a belépés. Itt…..