Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mjt

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Olvasgattam a bejegyzéseteket arról, hogy Kisegítő-úttörőként milyen érzés volt nektek mikor jött a köf és ki kellet mennetek az általános úttörőknek tartott előadásról!Képzeljétek! Nemrégiben megjelent egy teljesen új felújított Biblia, amiről kérdeztem a…..
mjt 2014.07.10 23:54:26
@LPoti:

Kedves Testvérek!

Ezen levelünkkel szeretnénk kiegészíteni előző levelünket.

Mint azt korábbi levelünkben is írtuk nektek gondoljátok át újra, "Mennyivel jobb, hogy felügyeletet gyakorló előljáróink sokkal hatékonyabban, a megizzadás és az eltévedés veszélye nélkül menedzselhetik a legfelsőbb szint által irányított teokrakikus multi level marketing hálózatot."

Ennek érdekében további lépéseket tettünk, és megrendeltünk 9db egyedi rendszámot, hogy könnyebben azonosíthassanak bennünket olyan embertársaink is, akiket esetleg nappal nem találunk otthon, sem az aluljárókban nem fordulnak meg, viszont rendszeres részesei az autós közlekedésnek.

Az egyedi rendszámok természetesen a "jworg-1 - jworg-9" tartományban lettek megrendelve.

Bizonyára tudjátok, hogy ezeknek a rendszámoknak az ára lényegesen magasabb, egy hagyományosénál, de számunkra nagyon fontos, hogy weboldalunkat fejleszthessük, és egyre ismertebbé tegyük.

Szeretettel: Testvéreitek

U.i. a vének testületének:
Kérjük ezt a levelet olvassátok fel a kézhezvételt követő leghamarabbi összejövetel előtt és után, valamint a következő 3 alkalommal. Amíg a "rendszámtábla" nevű átutalásaitok a helyi gyülekezetben nem érik el a 100.000.- Ft-ot, addig helyezzétek el a hirdetőtáblán.

Kérünk benneteket továbbra is támogassátok a körzetfelvigyázók egyéb karbantartási költségeit is.

....... ....
exJT és blogtalálkozó, 2014. február 15., (szombat) Budapest. Az előző is meglepően jól sikerült 30 jelenlévővel, reméljük ez is tetszeni fog. Az inkognitód megmarad, nicknév-kitűzők lesznek, nasi, üdítő, beszélgetések, társas, stb., kötetlen jelleggel. Amit szeretnétek. A…..
mjt 2014.02.14 21:30:01
@picket9: Szia, miattam nem kell autózz, megoldom akkor köszönöm szépem :)@EveH: @Johnny Joker: Szia Johny, megkaptam, koszi, megyek :)
A múltkor szembejött 2 testvérnő, egy 3 gyermekes családanya meg egy 50 éves megkeseredett szűz, mentek prédikálni. Jófejek vagyunk, köszöntünk nekik, erre nem köszöntek vissza. Utánuk kiabáltam, hogy nem kell parasztnak lenni, lehet nekem köszönni hivatalosan, nem vagyok…..
mjt 2013.12.19 12:07:03
@reboot: Nem zavar, hogy anyukámról van szó, örülök, hogy megtette két hét után, hogy szólt egyáltalán. Lehetnének a szüleim sokkal kockábbak is mint amilyenek, de jó tudni, hogy ha nem is esznek velem egy asztalnál, azért számíthatok rájuk ha bajban vagyok, és ha tudom, akkor én is segítem őket.
Valahol Európában… Egész pontosan itt a szomszédban, és csak pár napja történt. Olyan mélységesen felháborított az eset, hogy nem bírtam, ki, hogy azonnal klaviatúrát ne ragadjak, és szét ne kürtöljem. Ezt a cikksorozatot már rég abbahagytam, de ez az eset olyan…..
mjt 2013.07.06 04:17:19
@svtor: Statisztikát ugyan nem tudok, de anno én a félig világias, bár megkeresztelt feleségem miatt vállaltam a megkeresztelkedést.

Én azóta elkülönültem, feleségemet kiközösítették, a válóper pedig köztünk normális hangvételben folyamatban van.

Akkor ez most 1:0 ? :)
JEHOVA TANÚI   TELEFON: 401 1100 H-1163 BUDAPEST, KÖVIRÓZSA UTCA 1. FAX: 401 1101H-1631 BUDAPEST, POSTAFIÓK 20 2013. május 7. A KONGRESSZUSI TERMET HASZNÁLÓ MINDEN GYÜLEKEZET VÉNEK TESTÜLETÉNEK Tárgy: A klímaberendezés beépítésével kapcsolatos költségek…..
..
mjt 2013.04.28 09:06:31
@picket9:

Köszönöm a jó kívánságod, én is ezt kivánom neked és minden társunknak a Blogról.

Persze, hogy a családi kapcsolatok megrontása, hisz amíg bent vagy azt hallod, hogy milyen család-centrikus ez a vallás. De ahogy kikerülsz, akkor rájössz, h csak addig, amíg benne vagy.

De nem zavar. Múltkor is rám mosolygott egy testvérnő, akit jó fejnek tartottam, és tartok. Kicsit bánt, hogy nem köszöntem rá, pedig én köszönhetek neki...
Nálunk  a gazdasági válság közepette. Mikor vannak olyan testvér családok akiknek napi 1.500-2.500 Ft-ból  kell megoldaniuk a betevőt. Külön kerti, zárható parkolót építünk Bakos A. körzetfelvigyázó testvérünknek. Nyilván egyszerűbb lett volna, ha a már…..
mjt 2013.04.26 08:04:17
@Oswald Spengler:

Bp. XI. ker. Kalotaszeg utca. Ez látható a képeken.
Mint korábbi kommentekben is írtam. már az építési és behajtási engedélyek is kenőpénzből mentek amit R.GY. TÉB-es büszkén hangoztatott.

Gondolom nem lesz probléma a burkolattal...
Miként gondolkodnak a hírös város vénei? Előzmény itt: Quod licet Iovi, non licet bovi Folytatás: *** 2013. március 25. Szia Mari! Ahogyan ígértem utánanéztem a tombolával kapcsolatos információknak és megkérdeztem az érintett vén társaimat is, akiknek bővebb…..
[nézd 720p-ben!] svtor..
mjt 2013.03.19 19:56:26
Naiv állampolgár csak röhög a szánalmas propagandakísérleten. Ha már túl lennénk a következő fázisán, és az alapvető élelmiszereken és gyógyszereken már egyáltalán nem lenne áfa, talán könnyebb lenne megindolkolni, miért kellett felélni a devizatartalékot: Nos, ma…..
Emlékeztek? "Építünk saját kongresszusi termet, hogy olcsóbb legyen, mintha mindig bérelnénk..." Bővebben a témáról ebben a cikkben és az alatta lévő kommentekben olvashatsz. ..
mjt 2013.02.26 14:44:43
@reboot: "jogos! bár van elég hülye kint, szóval ha még a bételesek is kijönnének ... inkább maradjanak bent ..."

én ismerek olyan tesót aki ált útt. és az egész családja bent van a bételben, de azt mondta anno nekem, h csak azt ne, hogy oda kelljen bemennie...
mjt 2013.02.26 14:52:47
@Szabad Vagyok: Amikor legutoljára jártam ott, még épült csak az új terem. Sokan Kisköreiek voltak a gyüliben, de sok környező település tartozott oda. Nem véletlen, hogy pl. 15:35-kor kezdődött az összejövetel, hisz a vonat ritkán járt, sokan 20-30km-rűl vagy távolabbról jártak. Szerintem kb, Ricse 2 lesz a teremből, hacsak nincs már olyan....
Sziasztok! El szeretnék jönni Jehova Tanúi egyházból 15 éve keresztelkedtem meg majd úgy 4 éve volt egy csúnya ügyem a gyülekezetben elváltam a volt férjemtől nem volt jó házasság már a kezdetektől fogva sem engem egy "barátnőm" kényszerített ebbe a kapcsolatba nem akartam…..
Amikor még Jehova Tanúja voltam, sokszor hallottam az előadásokon és olvastam a kiadványokban, hogy a „hitehagyottak” (azok az emberek, akik önként hagyták ott a szervezetet) szándékosan aláássák a tanúk hitét hazugságokkal. Azóta számtalanszor elgondolkoztam ezeken a…..
mjt 2013.02.26 12:36:33
@bornagain: Ez a facebook csoport nagyon kemény :) , szerintem 1-2 hónapon belül lesz 500 bírói :D
..
mjt 2013.02.26 10:34:45
@Szabad Vagyok: Azért ezt nem állítanám, hogy nagyon gyengék a csiszolások, de sajnos azt hiszem sem a javított sem az eredeti példányom nincs meg. Elég komoly átragasztásokat kellett csinálnom, amit nagyon gondosan el is végeztem.. Egy könyvtanulmányozás során (akkor még volt), viszont rám szólt az "elnöklő" vén, hogy csak az új könyvből olvashatok...
Azért utána kéne keresni mégis ennek a könyvnek, mert mondom, nagyon komoly mondatváltozások voltak benne, bár az összes nem tartalmazott 4 oldalnál több KSZ-t.
mjt 2013.02.18 19:01:07
@kingdom: Én beleírtam az elkülönülő levelembe, amit sajnos nem találok. Válaszra sem méltattak. Pedig 8 napon belül tájékoztatniuk kellene a törvény egyéb cikkelye alapján, hogy megtették aza dataim törlését.
mjt 2013.02.18 19:04:37
@reboot: A hírnök kártyához amikor kérték, hogy adjam meg a mobilszámomat, megkérdeztem édesapám (aki vén) a mai napig, hogy erre miért van szükség? Azt mondta: "akkor ne töltsd ki azt a részt". így is lett....
„…tanuljátok meg a szabályt: „Ne menjetek túl azokon, amik írva vannak”, … Mert ki tesz téged mástól különbözővé?... „ - 1 Korintusz 4:6,7 Ha valaki úgy gondolja /én igen/, hogy őszintén meg szeretné vizsgálni, nem csak azt „amiben hiszünk, hanem azt is, hogy az a…..
                    Sziasztok! Én 1992 óta vagyok Jehova Tanúja. De. Mivel pilóta vagyok és járom a világot és látok sok mindent ezért úgy gondolom, hogy az értelmi képességemet nem szeretném a Királyság Terem kapujában hagyni. Ott…..
mjt 2013.01.21 22:17:22
@bigpast: Bakosék hamarosan a Kalotaszegbe költöznek. Bár lehet h már ott vannak. Én mikor feltettem a kérdéseimet neki, és megválaszolta, közben próbáltam egy előző kérdéshez visszautalni. Erre azt mondta, hogy az már "megbeszéltük". Pedig az egyik legnormálisabb volt....
mjt 2013.01.21 22:25:57
@gabrielle81: Köszönöm neked! Nem is aakrtam, hogy felkeressenek. Nem engedtem be volna őket.
Bevallották?Röviden: már kb. 11-12 éves korom óta foglalkozom Istennel, a Bibliával és ezt mindenképpen a JT kiadványoknak köszönhetem. Azóta tanulmányoztam is egy tanú ismerősöm segítségével (kb. 2 hónapot, két évvel ezelőtt.) Abba is hagytam, mert bizonytalan lettem, de…..
mjt 2013.01.15 19:33:40
Én anyukámtól megkaptam a cikket. Nem voltam itthon, amikor fent jártak, és az ÖT ennél a cikknél volt nyitva, és megjelölve. :)

Aztán kíváncsiságból belenéztem és elolvastam a 3. oldalt. Na az az igazi vicc a január 1-ei számban! Néhány idézet:

"A "További cikkek online" rész alatt minden hónapban azoknak a cikkeknek a címét olvashatod, melyek csak a
www.jw.org honlapon fognak megjelenni"

Vagyis ha a netezőkről lassan úgyis le kell mondani, akkor a folyóiratba csak olyat írjunk, ami azoknak jó, akik nem férnek a nethez úgysem. Őket még lehet vakítani....

"Az ŐT nyilvánosságnak szánt száma már nem 32 oldalas, hanem 16."

Csoda, hogy még facebook link nincs közölve :D
Amikor Jehova Tanúi kiközösítenek valakit a gyülekezetből, vagy egy gyülekezeti tag elkülönül tőlük, akkor egy, legalább három vénből álló bírói bizottság foglalkozik az adott üggyel. Az ilyen bíró ügyekkel kapcsolatban a következőt lehet olvasni a „Terelgessétek Isten…..
exJT és blogtalálkozó, 2012. december 16., (vasárnap) Budapest. Az előző is meglepően jól sikerült 15 jelenlévővel, reméljük ez is tetszeni fog. Az inkognitód megmarad, nicknév-kitűzők lesznek, nasi, üdítő, beszélgetések, brainstorming, társas, stb., kötetlen jelleggel. Ez…..