Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilap

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
vilap 2011.10.04 17:56:12
Tőled ezért nem kell többé hitel:
• öntelt, végtelenül kapzsi, hazug és arrogáns vagy. Szemrebbenés nélkül állítod, hogy kétoldalú szerződést kötsz velem amely mindkettőnk számára előnyös, de csak akkor adsz hitelt, ha minden –kizárólag csak téged védő- szerződési pontodat elfogadom.
• Megszerzed az elérhetőségeimet. Ügynökeid hada hívogat telefonon nap mint nap, levelekkel bombázol, a médiákból is te csöpögsz. Győzködsz hogy te vagy a SZAKEMBER, akire érdemes hallgatni, akiben meg lehet bízni. Akiről semmiképpen nem tételezhető fel, hogy három év elteltével már uzsorakamatot kér, hogy a havi törlesztőrészlet a duplájára tornázod fel úgy, hogy az adósság nem csökken hanem a másfélszeresére dagad. Ez nem adósrabszolgaság?
• Olyan hitelt adsz, aminek fedezetével nem is rendelkezel, ezért te magad is hitelt veszel fel, hogy úgy tehess, mintha lenne pénzed, csakhogy kereshess rajtam. Persze, nem kötöd az orromra, hogy már nem egy, hanem két bankot gazdagítok, és azt sem, hogy az általad felvett hitel minden költségét és kockázatát kizárólag velem viselteted.
• A hitel fedezetéül kért ingatlanomat a te értékbecslőd értékeli fel az általad meghatározott tarifáért (amit velem fizettetsz ki), a piaci értékének legfeljebb a felére. Akármekkora hitelt is nyújtasz, a teljes ingatlanra jegyeztetsz be jelzálogjogot, így a fedezet akár a hitel tízszerese is lehet, amit csak ötszörösére értékeltetsz, és legfeljebb háromszorosáért értékesítenéd, ha bajba kerülnék.
• A hitelfeltételeken utólag, önkényesen változtatgatsz. Cinikusan azt mondod, ha nem tetszik a változtatás, fizessek vissza mindent egy összegben, miközben tudod, hogy többnyire annak kell hitel, akinek nincs elég pénze. Rábeszéltél egy beruházásra, amit az eredeti hitelfeltételekkel, sőt egy reális, további 10%-os árkockázattal is vállalni tudtam. Most megint osztod az észt: szemérmetlenül engem okolsz hogy nem voltam elég körültekintő, amikor a hitelt felvettem: te, a SZAKEMBER.
Ezért nem kell többé tőled hitel. Tudom, hogy sokan mások is így gondolják. Ha most már nem kell a hiteled, azt csak magadnak, a kapzsiságodnak köszönheted. Ne a magyarokat okold érte, nézz inkább a tükörbe.
Tavasz végén, nyár elején történt talán, hogy végre elkészült a kiskörút Kálvintól Astoriáig tartó szakasza, de az öröm nem tartott sokáig, mert amint elhárult volna az akadály a közlekedés elől, újabbat emeltek: szétbontották az utat az Astoria és a Deák között, ezzel…..