Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kala Zsuzsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a konyhámat terveztem, számba vettem a konyhasziget lehetőségét is, de meglehetősen kicsi lévén végül is nem konyhaszigettel készült el. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne tetszene továbbra is nagyon ez a fajta megoldás. Akinek nem épp akkora a konyhája, hogy egyszer körbe…..
William Lane Craig vallástörténész az Újszövetségben és a Koránban szereplő információkat hasonlította össze, megvizsgálva, hogy a két alapmű közül melyik szolgál megbízhatóbb információkkal Jézus személyéről. Názáreti Jézus az emberekre a valaha élt legnagyobb…..
Kala Zsuzsa 2015.03.08 20:22:47
@maxval bircaman szerkesztő: Olvasd el a Végső titok című könyvet. Mikor készült a Biblia ? Időszámítás után kb. 400 évvel. Addig szájhagyomány útján terjedtek a történetek, meg evangéliumokban rögzítettek történeteket. Milyen nyelven ? Görögül? Jézus milyen nyelven beszélt ? Arámi nyelven. A fordításokban rengeteg eltérés történt. és így tobább...
A veszprémi időközi választáson a független, de sok ellenzéki párt által támogatott Kész Zoltán győzelme biztosan politikai földrengést fog okozni Magyarországon. Többek között, mi, az Együtt politikai közössége is büszkén és aktívan támogattuk Zolit a kampányában, és…..
Képlet híján, valamint az eltérő szerződések miatt egyelőre lehetetlen pontos összegeket kalkulálni. Ha muszáj mégis mondani valamit, akkor reálisan 10-20 százalék járhat vissza egy-egy adósnak.  "Egy ország fog osztani és szorozni” – mondta az Index cikke szerint Orbán…..
Nos, íme az ígért vendégposzt az én tolmácsolásomban: avagy amikor vendégül lát minket a fotós édesanyuja, és megmutatja nekünk, hogy is van ez kérem szépen. Ezen a szinten a hozzávalóknál már például mennyiségek sincsenek nagyon, mindent csak úgy ézéssel, na de azért egy…..
Kala Zsuzsa 2014.08.22 15:42:05
Nem vagyok ennyire precíz általában, de most megnéztem mi a sörkorcsolya hivatalosan. Eddig úgy gondoltam, hogy az, amit a sörhöz eszünk és jól esik. Nem tévedtem sokat a Felszolgálás minilexikona szerint: Zsíros, sós étel, amelyre jól csúszik a sör. Ilyen lehet: a körözött,…..
Kala Zsuzsa 2010.11.04 11:37:14