Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vuki879

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szörnyű hogy mennyire elnyomtam önmagam, pedig alapvetően szerettem magamnak és az időnként beeső olvasóknak írogatni. Viszont világ életemben úgy voltam hogy inkább emlékszem dolgokra és nem dokumentálom de rá kellett jönnöm hogy ahogy haladok a korral egyre kevesebb dolog fér…..
Megint nyár volt, annak rendje és módja szerint frankón elhanyagoltam a blogot. Bár nem mintha mostanság olyan sok időm lenne.Nagy vonalakban mi történt eddig. Húha. Kuplung kész lett végül is. Azóta hibátlanul megy a cucc (kopkop) idén 3000 km-t sikerült belepakolni. Jövőre…..
Egy motoros blogja MEGB*SZOM! 2012.04.05 22:10:00
 De mielőtt erre vetemednék kezdjük előröl. Március közepe fele sikerült ruhát beszerezni. Gatya, kabát csizma. Kurva jó kényelmes meg minden. Fogalmam nincs mit akartam kihozni ebből a posztból még úgy 3 hete de folytassuk. Motoros Bizományi Veszprém. 2 csizma közül kellett…..
Egy motoros blogja Helyzetjelentés 2012.03.02 21:31:00
 Na szóval. Mz megy köszöni de hát szokás szerint szar. Ma Danival 2 órát szereltünk aminek hatására karbim pöpec, lábtartó nem lötyög, féklámpám nem világít állandóan, helyzetjelzőm világít. Viszont az első fékem ismét kezdi megadni magát. 10-én túra addigra…..
 Legalábbis perpillanat(koppkopp). Szóval úgy volt a dolog hogy én mondogattam apának hogy az olajjal lesz baj. Nem az nem lehet ezt írja a könyv. Igen csak hogy az nem a kínai alkatrészre lett kitalálva. Szóval miután Barni is mondta apának hogy olaj ki lett adva a dolog. 30 perc…..
 Először is Boldog Új Évet:) Igaz kicsit megkésve de itt vagyok és köszöntök mindenkit. Ott fejeztük be ha jól emlékszem hogy a kuplung szar és lesz motoros ruha. A helyzet változatlan a kuplung szar és lesz motoros ruha. De mint mindennek nálam ennek is története van.…..
Egy motoros blogja Hopp... 2011.11.19 22:55:00
 Hát kedves olvasók lássuk be nem voltam valami aktív. Okot találnék ezret de az igazság hogy egyáltalán nem volt kedvem blogolni. Vegyük csak szépen sorba a dolgokat. Ugye ott fejeztük be a dolgot hogy márc. 26-án elvitték a Yamahát. Valamikor ekkor tájt neki estem az A1…..
A turbometalos srácok kétkerekűt eddig nem piszkáltak, most viszont alaposan belecsaptak a lecsóba. A Jawa Stella elég ritka ahhoz, hogy érdemes legyen vele pöcsölni - még ha kicsit ijesztő is a törődésigénye. ..
vuki879 2011.04.26 19:17:49
Robogó Mint a tetű 2011.03.29 13:17:00
A Yamaha Mint a nyolcvanas évek végének tipikus robogója, amit szaknyelven a kiskerekűként definiálható. Jellegzetes tulajdonsága, hogy lerázza a vesekövedet, a futómű nem csak úgy általában életveszélyes, hanem valódi élet-halál játékká teszi a közlekedést a jó pesti…..
Hát eljött ez az idő is. Reggel elvitték a Yamakkát. Fura érzés hogy kimegyek a garázsba és nincs ott de úgy fogom fel hogy talán valami új kezdete. Valami jobbé:) Igaz most egy darabig nem lesz motorom de nem baj. Gondolkozzunk hosszú távúan. Ha minden igaz május közepe fele jön…..
Eddig mélyen hallgattam erről a témáról, illetve itt nem írtam róla ellenben különböző fórumokon hangoztattam a véleményem. Na ez nem is lényeg. Szóval mi is az a B125? A Totalcar mint Magyarország vezető(?) autós portálja kezdeményezett aláírás gyűjtést hogy…..
Egy motoros blogja Komolyodjunk 2011.02.06 00:04:00
Felmerült az a téma hogy miért is motorozom én vagy bármelyik másik motoros. Mert azt ugye tudni kell hogy ez egy beteg dolog, állítja mindenki és valójában nem is járnak messze a valóságtól. De maradjunk csak nálam. Ugye hogy is kezdődött ez az egész? Olyan mint egy betegség ami…..
Még egyszer Boldog Új Évet:) Ma sikeresen kerültem egyet motorral. Nemtudom hogy tavaszodik vagy csak kaptunk egykis "fájdalomcsillapítót". Majd elvállik. Persze megin Kecsa unszolására sikerül motorra ülnöm aminek kishíján balesett lett a vége. Fél 3 fele hívott hogy…..
Egy motoros blogja bocsibocsi 2010.12.04 21:43:00
Már Attis se nagyon nézi a blogom szal muszáj írni valamit:) Sajnos elég unalmasan tellik az életem tanulok vagy alszok... Igaz ma voltam moziba Leviékkel de az se volt nagy durranás. Zimmer Feri 2 elég gagyi 1 százszor jobb. Ellenben számolgattam(sajnos másra nemfutja). Jó donorral…..
... és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Sajnos végleg vége az idei szezonnak. De sebaj azért a télnek is vannak szépségei:) Főleg ha vagy egy quadja az embernek... Most is azon pörög az agyam hogy honnan tudnék szerezni valami téli motort. Simsontól a 800as polarisig minden jó…..
Botisz írása csak lusta regelni... nem nyúltam bele szal mindenért Őt szidni:) a srácoknak grat, Rebit meg már megdícsértem:P  A szavalóverseny november 15.-én 15 órakor a 64-es terem falai között zajlott. A verseny előtt mi, szavalók sorsot húztunk és a 8 versenyző…..
vuki879 2010.11.22 18:20:34
@vagnerjazon: javítsd én lustavagyok xD
Ezt a kérdést már sokszor kiveséztük SM-on, de most leírom a véleményem:) Adott egy két kerekű jármű autómata váltóval bazi nagy tároló rekesszel és jó menet tulajdonságokkal illetve kis fogyasztással. Mi kell ennél több? Nem hiába adta ki több neves motor gyártó 125+ os…..
Egy motoros blogja áááhh... 2010.11.19 19:29:00
Eléggé hanyatlik a blog látogatottsága ami bánt úgy hogy muszáj írnom valamit:( Hogy őszinte legyek napok óta nem tom kialudni magam szal eléggé szét vagyok hullva... Semmi érdekes nem történt velem mostanság, néztem melót de valszeg nem jön össze. Az MZ témát is pihentetem…..
Hát a meterológusok elmehetnek ahova akarnak... Reggel sütött a nap úgy hogy tudtam ma motorozás lesz és kész. De nem volt motor(illetve a Yamakka bent volt a garázsba de se benzin meg hogy őszinte legyek már kedvem sincs ráülni elég volt az az 5 év vigyék már a francba). Közbe…..
Sikeresen felkeltem délelőtt 11kor mert drága bátyámnak nem volt kulcsa... Bár nemtom hogy akkor hogyan ment ki? Na mindegy:D Szóval felkeltem majd anya hív hogy menyjek be fásliért meg bérletért. Drága bátyám sikeresen bevitt de hát ugye hazavinni már nem mert hát ő elfoglalt.…..
Ma Kecsával érdekes volt… Fél 1 körül hív hogy menjünk motorozni. Mondom OK gyere ki befejezem a szerelést azt indulhatunk. Mire kiért befejeztem a váltót, gyorsan összekaptam magam aztán go. Alig hogy kiértünk az utcából csörög a telefonja h be kéne ugrani sportházba.…..
Egy motoros blogja akkor hajrá... 2010.11.04 11:20:00
Itt van az ősz, itt van újra... És még most se szeretem:( Vége a szezonnak letettem a motort ahogy a többi kolléga. Mivel suliba se történik semmi és motor sincs gondoltam nekiállok még egy blognak az osztályé mellett. Már hónapok óta tervezek egy privát blogot főleg motoros…..