Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terra01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép napot!   Rendszeres olvasója vagyok a blognak, de nem volt eddig késztetésem írni. Most már van.Édesapám a szenvedő alany, szerencsére már jobban van. Szerdán este fájlalta a bal vállát karját, nem is tudott aludni a fájdalomtól, kezdett zsibbadni a keze. Anyukám mondta…..
terra01 2011.08.23 17:25:45
@SusanneF: "Szerintem egyszerűen nincs olyan helyzet,amikor egy orvos-jelen esetben az üzemorvos-felállna,és azt mondaná:Sajnálom,nem jól láttam a dolgokat,mást,másképp kellett volna tenni...:(:( "
Viszont ha legközelebb hasonló panasszal érkezik valaki, lehet körültekintőbb lesz, mivel fog értesülni az infarktusról, munkájából adódóan. Ha már ez megtörténik szerintem az is jó irány.

A legfontosabb az, hogy jól legalábbis a helyzethez mérten jól végződik remélhetőleg a történet.

Amúgy azt megtudja nekem mondani valaki, hogy ha haza engedik akkor meddig kell otthon maradnia? Gondolom súlyosság függő, de úgy kb értéket tud valaki? Nem mondtak neki még semmit, engem meg érdekelne :)
Sziasztok!   Sajnos nincs jó véleményem a pécsi gyerekklinikáról. Gyermekemet kétszer műtötték a gyereksebészeten 2 hónapon belül, mivel az első műtét nem sikerült, zárójelben megjegyzem, hogy a második sem, de most épp egy másik kórházat és orvost keresünk neki. A…..