Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csidia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forog a negyedik Amerikai pite mozifilm. Visszatérnek a régi jó ismerősök, méghozzá a 10 éves gimis találkozó miatt gyűlnek össze.Chris Klein karaktere, Oz igazi nagyágyú lett, Malibun van egy kastélya és egy szépséges barátnője. A Mena Suvari által játszott Heather egy…..
csidia 2011.06.15 11:38:31
Az alábbi kritikát BeniMan küldte, köszönet érte. Szögezzük le mindjárt az elején a Szárnyas Fejvadász nem egy könnyen emészthető film. Talán ez az oka annak hogy 10 évenként ha egyszer találkozunk vele a Magyar tv csatornák kínálatában. A film megértéséhez,…..
Mark Hamill 1951 szeptember 25-én született. Édesapja az amerikai haditengerészetnél szolgált kapitányként, több helyen állomásozott, ezért a család kénytelen volt folyton költözködni. Az érettségit Japánban, Yokohamában tette le a Nile C. Knnick High Schoolban. Ezt követően…..
Pár hete a Guardian filmes részlegének stábja úgy döntött, hogy elkészítik ők is a saját toplistájukat "minden idők legjobb filmjeiről". Szerencsére nem ömlesztve, hanem 7 különböző műfaji kategóriában szavaztak a filmekre, noha így is bele lehet kötni a…..