Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drx8

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Generációk óta ismert tény, hogy a legfontosabb, legegészségesebb étkezés a reggeli, amely meghatározhatja az egész napunk minőségét. Néhány okot gyűjtöttünk össze, miért nem szabad kihagynunk, sőt, miért kell az eddiginél jobban figyelnünk a reggelire! A napindító reggelit nyugodtan mondhatjuk a…..
drx8 2015.09.17 11:17:07
@Silbermann: Tényleg értetlenkedni kell? Te is tudod jól, hogy vagy a biológiai órád nem állt át és a hajnal 4-kor kelés valóban előbbre hozott ébredés, mint a normál reggel, amint te is említetted, 7-körül már tudsz enni, de 4 kor még ezért nem. Vagy átszoknál egy új alvási sémára és este 8-9-kor már alszol, 4 körül kelsz huzamosabb ideig akkor 5-6 körül már vacsorázol. Hajnal 4-kor igenis éhesen ébredsz...

Jaaa, hogy álatlánosságban elmondható az emberekről, hogy aki este annyit bezabál, hogy reggel nem éhes hanem 11-ig alibi kávékon elmegy aztán eszik valamit, amivel még egy nagyed napot elvan + rágcsák, majd este megint zabál egy kiadósat, az jó hogy nem éhes reggel és neki messze nagyobb problémái vannak az étkezéssel, mint hogy hogyan is néz ki egy épkézláb, komplex reggeli?...
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
Sziasztok, hadd kezdjem a szeptembert egy cseppet kritikusan, ha megengeditek.Az előrendelésekről szeretnék papolni egy kicsit, a mai generációt (és az előzőt is persze, de most még inkább), nem csak a DLC-k áradata és a félkész játékok tették/teszik tönkre, hanem az…..
A fogyókúrás ételeknek vannak olyan előnyei, amelyekre általában nem számít a kezdő diétázó és meglepetésként érik a kúra ideje alatt. Ezek a pozitív dolgok sok alkalommal átsegíthetnek a nehéz időszakon, miközben szíved szerint feltépnéd a hűtőd ajtaját a „marha…..
drx8 2015.04.23 19:18:03
@SciNu: +1
A verekedős játékok létezése óta még mindig probléma, ha mi kerülünk a jól megszokott baloldal helyett jobboldalra. A training, single és egyéb játékmódban állandóan baloldalt vagyunk, a legtöbb irányt ott gyakoroljuk be, ezáltal az lesz a természetes. Emellett megszokjuk azt…..