Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apotéker

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét fellegek gyülekeznek a homeopátia egén. Már alig van olyan patika, ahol lehet homeopátiás szert kapni, súlyos gondokkal küzdenek a homeopátiás gyógyszereket gyártó cégek is. Eközben egyre cikibb homeopátiával gyógyítani, kérdéses, hogy megmarad-e a homeopata orvosok egyesülete.…..
apotéker 2016.05.05 12:41:53
@Gukker:
A cikkben szereplő képre egy betegünk hívta fel a figyelmet! Sok betegünk van, tehát a patika beazonosítható, különösen mert BENU (színek). Bár rengeteg , homeopátiát használó betegünk nyilván nem a Szkeptikus Blogot olvassa...Arról, hogy mi a homeopátia besorolása a jogalkotó dönt. Gondolhatod, hogy az európai homeopátiás lobbi, élükön a Boironnal, DHU-val stb. mindent megtesznek, hogy ez így is maradjon. Ha változna a besorolása attól még nem szűnne meg. Nem reklámozzuk, ezt megteszik helyettünk a gyártók. Egyébként 12 alkalmazott munkáltatójaként is tartom raktáron, mivel keresett cikkek, jelentős forgalmat generálnak.
Ha minden olyan terméket aminek hatásossága megkérdőjelezhető, kilistáznánk, szinte kiürülne a patika!
apotéker 2016.05.05 13:00:52
@Szilágyi András: Köszönöm a korrekt eljárást!

Tisztelettel: Dr. Horváth Csaba
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..