Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheKovCorp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem, azóta is nagy megelégedettségemre használom a Debiant. Nagyon kezes kis rendszer, és mivel munkahelyen már régebb óta használtam szervert, illetve a Unity előtt itthon Ubuntu volt, minden kézre esik (a konfigurációra gondolok elsősorban). Még semmilyen probléma nem jött…..
TheKovCorp 2013.03.01 07:38:24
Ez a nap is elérkezett - a türelmem vége. Szerintem én elég türelmes ember vagyok, hiszen Bagojné már 3 hónapja  minden gép indításkor azzal piszkál, hogy "Vajon mi nem fog most működni a Linuxodon?". Pedig nem is Neki kellett elviselni az alábbi tortúrákat: Bármilyen…..
TheKovCorp 2012.12.09 19:26:38
Bár nagyon megszerettem az Arch Linuxot pár dolog miatt, amikor a héten olvastam, hogy átállnak az init scriptekről systemd-re, kissé felment a pumpa. Nem emiatt az egy hír miatt, hanem mert ez már a harmadik vagy negyedik olyan változtatás, ami alapjaiban rengeti meg a rendszert, mióta…..
TheKovCorp 2012.11.13 09:11:41
@bagoj ur: Én Ubuntu 12.10 op.-ot használok, itt pozitív változás van a 12.04-ről frissítve gyorsult a szisztéma.
De itt is jelentkeznek az érthetetlenül nagy szamú frissítések...
Értem én, hogy az Android a plázacicák tucatterméke, de a 2.2-es verzióra már csak eljuthattak volna odáig, hogy a következő dolgok működjenek:multi PDP support (ez akár MMS-nél is fárasztó lehet, de egy vállalati környezetben, ahol az internet, és a céges hálózat más APN-en…..
Hosszú idő után ZSLIVE a blogon. A szuper, giga klasszikus Kommandó lesz ma terítéken, ahol Schwarzi megsemmisít egy egész banánköztársaságnyi hadsereget. Addig eresszétek ki a gőzt! 21:10-kor találkozunk itt!Már nagyon izgulok! Annyira, hogy a borostás Dean Cain küzdelmét nézem,…..
TheKovCorp 2010.11.03 20:43:02
@The Man Who Laughs:
jah ott a pont a részemről is, ez nem ZS!
A kobra meg a másik gondolkodós múvi agymeghajtós hiperprodukció