Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geryG

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gery horgászik Start 2016.06.03 13:08:10
Sziasztok! Sokan kértek tőlem tippeket, recepteket, csali ötleteket, ezért úgy döntöttem blog formájában írom le az egészet, így bárki hozzáférhet...  Görbüljön   ..
Benzinszállító honvédségi Csepelek egy Ks kocsin, a háttérből ítélve Angyalföld állomáson. ..
Tisztelt Blog! Mint több éve Máv-nál dolgozó vasutas munkavállaló, van néhány  a Máv-nál bevezetett vizsgák rendszerében. A vizsgára kötelezett munkakörök számát jelentősen megemelték olyan dolgokból oktatnak és vizsgáztatnak szigorúan amire az adott munkakörben semmi…..
Subba Sebesvonat 2013.12.26 15:13:30
Dombóvárnál kicsit meglódult a mozdony ma délelőtt: Végre valami szemmel látható nyoma is van a MÁV sokat emlegett folyamatos minőségi fejlesztésének ..
Gery úr főz Kezdés 2013.01.25 19:29:01
Tiszteletem mindenkinek!Az utóbbi időben olvastam a gasztroblogokról, kedvet kaptam hát leírni a saját receptjeim, módszereim.Elég rendszertelenül jelennek majd meg a dolgok, de ne csak az én ötleteim alapján főzzetek. A legfontosabb a főzéshez, amire mindenkinek szüksége van, a…..
Pici szivemmel gondolkodtunk mit együnk ma vacsorára, nem sok minden volt itthon, hát rögtönöztem: Hozzávalók:Két nagy darab krumppliNégy közepes fej hagyma15 dkg füstölt szalonna1 dl víz4 evőkanál mustár2 és fél evőkanál olivaolaj (extraszűz természetesen)1 evőkanál…..
 Sziasztok!KB. azért írok csak mert most lett kurvára elegem. Aki ismer tudja alapból nem rosszak a körülményeim, megvan mindenem, jól keresek. Sokan még irigyelnek is. Azt hiszik a nőkön kívül mindenben szerencsém van.Kurvára nem így van.Éhes vagyok. Hogy miért írom ezt le…..
 Sziasztok!Mostanában enyhe időzavarban szenvedek, ez asszem látszik a blogon is. Próbálok egy kicsit pörgősebb lenni, de valahogy apróbb balesetek előfordulnak. Igaz most elfogyott a pénzem, 6 napig kénytelen vagyok józan maradni, ez talán segít. Szóljon ez a szám…..
 Sziasztok!Sajnos nehezebb az újraindulás mint hittem, 4 nap Szilvásvárad-Eger nem tudtam új szerkesztőt elindítani...Na akkor a négy napról... Elöször amolyan történet jelleggel aztán összefoglalóan...Kezdjük az eleje előtt. Indulás elötti nap, kajavásárlás, Tesco. Pici…..
 Újrakezdés...Remélem kifejezi a cím mi lesz.Abbamaradt a blog, mert csak minőségi munkát szeretek végezni, de nem ment volna.Újraindul. Mert összejön egy csapat, akikkel menni fog a minőség. Mert mennie kell. Pár dolog változik. Tisztán fogok írni, és bizony társadalmi…..
Most reggel csak ezt, a tegnap este kicsit elgondolkodtatott egy komolyabb témában, délután vagy este megírom.     ..
 Sértődés.Neki sok lájk, nekem nem. Gonosz olvasók.Vonat haza, zakatol, kattog, kattogok, kattogunk, nem sokáig....Fémdobozok nyitnak, nulla-ötös meg kicsikék.Varázslat, levegőben, kész.Mindaketten készen, a vagonban, nemdohányzóban, mindenki között.Tépve.Leszakadt a világ,…..
 Sziasztok!Most dolgozok Andi írási jogosultságán SZIR órán, lecsúszott a függöny, elért a világvége, de ő kurva jól ír, jó stílusban, igaz kicsit darkosan. Remélem feláll a rendszer hamar és Andika írhat nektek, és aktív is lesz.Amúgy a keresztségben a…..
 Heil!Világvége, nagyonkészen, ezkellnekem.Zsófi kellesz, nélküled sötét minden.Fényt, füstöt, színeket, örömöt.Élem a világom.Hiányzik, kell, Zsófit!Szétcsúszás, nagyszívás, leszakadás, rezgés.Nem tudom hogy jött, hova ment.Nem jött, nem ment, rántott,…..
 Na akkor ahogy ígértem.Egy új nap kezdődött. Köd jön, eltűnik az ég.Kell, zene, aludoboz, kávé, még...Valami beindult.Gyertek, háromhúsz.Ideért a világvége, semmit sem értek, minden kell, nemlehet.Valaki hiányzik, valaki itt van, valaki nincs, valaki ad és valaki…..
 Először rossz hír :(Beállítottam blogadmin felületen facebook-os lájkolhatóságot, de nem látom ha blogot megnyitom, nem tudjátok még lájkolni, ígérem valahogy kijavítom.(Update: közben már jó facebook-lájk opció, tessék lefele kattintgatni - 14:11)Jó hír:Este 320 Coffee…..
 Megváltozik a világ. Leomlanak a falak, eltünnek a határok, elmosódnak a kontúrok.Megvan a tökéletes átmenet álom és valóság közt.Mintha nem tudnád melyikben vagy...Harmónia, a diszfunkciók funkcionalitása, meg nem történt elmúlása, át nem élt emléke.Szabadulnál az…..
 Heil!Nagyon K.O. Emberek ez van.Szétcsaptam magam.A Casus Belli megvolt.Beatman and Ludmilla a mai neve.Most világvége, a 320 Coffee Shop maxon pörög.Kelletek, gyertek, tépjetek, szívjatok, végsősoron ma minden és kész.Beszakadok. Andi bejön, tölt, fröccs, kocc, egészségedre.…..
 Heil!Valahonnan innen indul a történet.Vadul, sokaknak hihetetlenül.Szerelmes vagyok, távol a világomtól.A vágy függőségében, rászokva a szabadságra.A sorok nektek mutatnak, neki üzennek.- facebookomról -'mámorban úszó világvége, Zsófi merre vagy, 13 átnyúlik, s a szám…..