Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipi67

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Pipi67 2015.05.12 11:26:32
Omg hogy mennyi itt a magyar irigy köcsög.Sokszor szégyenlem ilyenek közt hogy magyar vagyok.Most nem csak itt ennél a cikknél vagytok ilyenek (TISZTELET A KIVÉTELNEK) hanem akárhova benéz az ember,mindenhol.Youtubon is csak gyilkoljátok egymást,lenézitek azt aki tőletek nem hogy jobb,hanem árnyékai sem vagytok.Szégyen emberek(nagy szó ez rátok h emberek),nagy szégyen a magyarra nézve.Vagyis a magyar nép söpredékeire nézve,mert nem mind az ám.
GhostRider alias Patrick Furstenhoff igenis él és nem ragadt semmilyen kocsi alá a mai napig (2015).Ma is jelen van a Svéd fórumokon képzeljétek el.Lehet vele chatelni aki akar.Nem kell megijedni irni neki,teljesen rendes és barátságos fickó.Úgy hogy ehet az ideg benneteket tovább.
Fogadni merek hogy soknak itt még biciklije sincs,nemhogy motorja.amivel 300-al száguldozik csúcsforgalomban mint ő is.Ezt az embert fél világ figyeli és tiszteli.És tudjátok mi a kunszt az egészben? Hogy ő ezt meg meri csinálni zsaruk szeme láttára is,ellentétben veletek.Csinálja valaki csak 1x is utána töltse fel a Youtubra had lássuk.Szedje le a táblát a motorjáról (már akinek van mocija) és piszkálja meg egy város rendőrségét.Meglátjuk meddig birjátok az üldözést.

Amúgy meg ha netán meghal balesetben,hát Istenem,inkább úgy legendaként mint ti itt szivroham v akármi másban.Rátok senki nem fog emlékezni,esetleg anyuci meg apuci de rá a motoros világban mindenki és aki tiszteli az ilyen bátor hősöket.Miattatok pedig kár is koptatni a billentyűzetem,nem érdemlitek meg "ti" köcsögök.
Pipi67 2015.05.12 11:35:08
@ddt500: Na ez az,hogy az ilyenek miért nem csinálnak ilyen videót...mert csak a szájuk jár azért.