Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koffein

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 hét telt el a műtét óta és sem testileg, sem lelkileg nem érzem, hogy gyógyult lennék.Ma kellett volna visszamennem ahhoz az orvoshoz, akihez 10 évig jártam. De már nem fogok. A Honvédben lévő nőgyógyász lesz az orvosom, megbízom benne, ő csinálta a missed ab műtétet is.Múlt kedden hajnalban,…..
Sziasztok, Koffein vagyok a fórumról. A segítségeteket szeretném kérni. Jehova Tanúiról írom a szakdolgozatomat, és szeretnék egy 'felmérést' végezni. A kérésem az lenne, hogy írjátok meg röviden, lehetőleg egy mondatban, mi jut eszetekbe, ha Jehova Tanúi kommunikációjára…..
InvestHedge Forum 2011Találkozóhely: The British MuseumHelyszín: London, UKIdőpont: 2011. szeptember 13, kedd - 2011. szeptember 14, szerda Fedezeti alapok, intézményi befektetők és befektetési alapokba fektető alapok gyűlnek össze ismét a British Museum-ban megtartott InvestHedge…..
koffein 2011.12.16 15:51:00
@CserLaci: ???
Ha valóban így volt, akkor ez elég bizarr...
koffein 2011.12.16 19:38:25
@bigpast: Mert azzal a 'komplexummal' mi van? :o
[a 2. részt a cikk alján találod]                                 Az olajfák hegyén Jézus egy olyan kérdést tett fel, amely Jehova Tanúi számára mélyreható jelentéssel bír: „Ki…..
Tegnap 25 szobát kaptam. Ilyen sok még sosem volt. Ebből 13 kiköltözős volt, úgyhogy nem unatkoztam. Úgy dolgoztam, mint egy őrült, és sikerült időben végeznem. Teljesen meg is voltam ezen lepődve:)Ma megsütöttem életem első tortáját Krisztánál, ugyanis Barninak holnap…..
Amióta a világ van, sok ember Isten iránt "hűnek és bölcsnek" mondta és tüntette ki magát és elvárta azt, hogy az emberek hasonló módon vélekedjenek róluk. Viszont az Úr Jézus egy igen fontos igazságot közölt a csupán "vallásoskodó", vagyis képmutató egyénekről: "a…..
  Mit sugall az Őrtorony 2010. szeptember 15-i száma, kinek kell engedelmeskednünk? A felkentek és társaik a más juhok felismerik, hogy Stephen, David, Jack, Gerrit, Geoffrey, Anthony, Guy és Samuel [eredetiben: a Vezető Testület] vezetésével valójában a Vezetőjüket, Krisztust…..
Valaki elküldött egy linket, amelyen el lehet érni az új "Vének könyvét". Elolvastam (http://www.msucity.ru/upload/files/3764/2010_ks10-E.pdf) és ugyanaz a véleményem, mint az elődjéről, az Ügyeljetek könyvről. Amikor azt elolvastam, nagyon meglepődtem, hogy mit is kellett annyira…..