Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namostatutti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eat IT Heti menü 1022-1026 2012.10.19 14:10:00
Kedves Vendégeink! Tekintettel arra, hogy a munkaszüneti napok ellenére sokan dolgoztok, így hétfőn és kedden is a szokott nyitvatartási időben várunk Benneteket, a büfében változatlan, az étteremben szűkített kínálattal. Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.21 11:41:37
Vettem egy Cromát! - Frissült a Digó limó És tényleg nem hazudok. 100 ezerért árulták, annyiért nem fogom otthagyni. Adtak még hozzák két utánfutó alkatrészt, 8 ajtó, 8 ajtókárpit, 3 lökhárító, csomagtérajtó, 3 műszerfal, kb. 10 kilincs. Stb. A feelinget…..
namostatutti 2012.10.24 14:05:26
@SzélsebesVelorex:

Azért, mert szerinte az nem sítusos.
Szerintem meg az nem stílusos, ha ennyit megy egy autó a szervizbe.
Az biztos hogy az F Astra nem az autók királya, de legalább működik, és ha valami elromlik rajta akkor sem kerül 100k HUF-ba egy bizbasz izé, és tele van a bontó csere cuccal.
namostatutti 2012.10.25 12:15:26
@pifpaf:

Ja ja,imádtam az írást:) Mééééég kérek. A Fiatos is jó volt, megéri az időt.
Amúgy tényleg minden tiszteletem a tulajoké hogy ilyen részletességgel tudnak mesélni.
Délután kettőkor szűk kompánia gyűlt össze a gödöllői Opel Gaál bemutatótermében, ahol egy öreg Chevrolet pickup és egy Opel Ascona raliautó közé állítva, néhány szalámis szendvics társaságában ott várakozott a legelső magyar Astra. A közlekedési múzeumban rendezett…..
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Hogy elkerüljem a Szentendrei út nyüzsgését, néha a Filatorigát felől rövidítek. Szeretek arra járni, szívesen bogarászom a folyamatosan frissülő graffitiket – pompás szabadtéri tárlata ez az utcai művészeknek. Hogy kerül a Sebesség oltárára a graffiti?…..
Játsszunk el a gondolattal, hogyan zajlana az építkezés, ha az eredeti tervek szerint öt házat bontanának le egyszerre, és húznának fel a helyükre egy óriásépületet óriásparkolóval. Hogy hol? A Belváros Új Főutcájában. Vélemények az azonos című írásunkról...