Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Multi

41 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Multi A népzene reneszánsza 2010.10.08 19:32:00
Talán sokan felfigyeltek rá, hogy egyre több zenei kezdeményezés, egyre változatosabb stílusban "fordul vissza" népzenei örökségünkhöz. Amit a nagy úttörők - Sebestyén Márta, a Muzsikás, a Ghymes vagy a Csík Zenekar (és még sokan mások) - visszahoztak számunkra, az…..
Multi Láma BKV! 2010.01.12 10:54:00
Tiszteletben tartva minden jóérzésű BKV dolgozó sztrájkhoz való jogát, szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy egyéb módjai is vannak az egyéni érdekek érvényesítésének - olyanok, amelyek nem korlátozzák mások szintén tiszteletben tartandó jogait. Íme néhány:1) Ha annyira…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Multi 2009.08.23 19:16:14
@Vogel Zs: Hali! Az eredeti cikkben a "Fuck you, Madonna!" így, idézőjelben szerepelt, ugyanis ezt skandálta a tömeg - nem én. Az Index főoldalra már idézőjel nélkül került. Szar koncertről pedig én nem írtam, ez az alcím szintén utólagos kreáció, bár tény, hogy némi "dimenziót" azért tükröz a blogból. Nekem - mint ahogy a cikkben szerepel - maga a koncert tetszett. Nem feltételezem továbbá, hogy a felmosó legénységet importálták - de akkor is gáz, ami folyt. Ezért nyilván nem Madonna, hanem a koncertszervező felelős.
Multi 2009.08.23 19:42:34
@-d(-_-)b-: Igen, bár nem kell hangtechnikusnak lenni hozzá, hogy észrevegye az ember, akkora volt a kontraszt, amikor valóban ő énekelt. Kivéve az Evita betétet.(Egyébként több országban már botrány volt ebből.) De tegyük hozzá: én szeretem Madonna zenéjét, egyébként nem mentem volna a koncertre.
A közelgő Madonna koncertre való hangolódás jegyében íme a leghíresebb Madonna hasonmás (mint háton :)). Melissa Totten a minimálisan elvárható külcsíny mellett a világsztár hangját és gesztusait is tökéletesen utánozza, ráadásul egy porcelán pótlással a mára védjeggyé…..
8. jelenetSZILVIA (magában dúdol) "Everybody’s looking for something..." Erika! Gyere már! ERIKA Jövök, jövök, mit üvöltesz.SZILVIA Tudod jól, hogy sietnünk kell. Vagy azt akarod, hogy ők találják meg előbb?ERIKA Mit?SZILVIA Hát a geoládát. A GPS szerint valahol…..
A Magyar Staféta online drámája Háy János jeleneteivel kezdődik. A szereplők: Laci, Hunger Natália, Erika, Szilvia, Kriszta. 1. jelenetNyelviskolává alakított bérlakás. Tanterem. Intenzív angol nyelvtanfolyam munkanélkülieknek. Erika és Szilvia már bent ülnek Erika: Te is…..
Multi A beigli lélektana 2008.12.27 12:54:00
Karácsony táján valami furcsa kollektív perverzió üti fel a fejét kishazánkban: bár a legtöbb ember utálja, különösen a mákosat, mégis minden évben nagy vehemenciával nekiveselkedünk beiglit készíteni. (Olyasféle paradoxon ez, mint ahogy józan böllérben valahogy nem bízik…..
Ha a végéhez közeledve azt mondják, nem fogják kifizetni, azonnal ki kell venni!" Ezt a mondatot stílusosan a Prostituáltak Országos Érdekvédelmi Szövetségétől kölcsönöztem, ezúttal az át nem vihető éves szabadság megmaradt napjaira vonatkoztatva.…..
Megdöbbenve - bár meg meglepődve - tapasztalom, hogy egy olyan kritikus témában, mint az egészségügy, egy olyan kritikus időszakban, amikor mindenki a jogtalan költségtérítésről beszél, gyakorlatilag üres a parlament (m2 közvetítés). Már annyi ember sincs, hogy legalább azok…..
Félrefordítások Márta szőlője 2008.10.30 21:00:00
Olivér egy igazán remek darabot talált:Épp az imént ment a Vián a Gilmore Girls / Szívek Szállodája sokadik ismétlése (1. évad  14. rész).A fordítónak sikerült a Martha's Vineyard helységnevet egy az egyben lefordítania: a főszereplő csajszi Lorelai szülei így…..
Az alábbi sorok nem a véleményemet tükrözik, csupán hírt adnak néhány érdekes - és olykor zavaros - elméletről, amelyek Amerikában és Európában kavarognak, és amelyekre egyébként egy más tárgyban zajló kutatás melléktermékeként bukkantam. E jegyzet a terjedelmi korlátok…..
A Figyelőnet híre szerint XVI. Benedek pápa a pénz, a hatalom és a "bálványok" iránti imádat ellen emelt szót szombaton szabadtéri miséjén Párizsban (eddig az idézet), ahol igencsak költséges külsőségek között, a világ egyik leggazdagabb szervezetének fejeként…..
Sokáig gondolkoztam azon, vajon mitől olyan varázslatos a Gartner Magic Quadrant-ja. Tíz év tanácsadói tapasztalat esszenciáját osztom meg Olvasóimmal alább:A varázslat abban rejlik, hogy tenderek során nem találni a földkerekségen olyan szállítót, aki bármilyen…..
Vasárnap esténként indul az Office című sorozat a Viasat3-on. Multisoknak kötelező! A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze üzemorvosát, menedzserét! ..
Multi Irodai Megasztár 2008 2008.05.24 18:56:00
Elege van a papírmunkából? Úgy érzi, a Microsoft Office alkalmazásai nem hagynak elég teret rejtett tehetségei kibontakoztatására? Indul az IRODAI MEGASZTÁR 2008! Nevezni lehet minden olyan produkcióval, amely megköveteli az irodai környezetet, noha semmi köze a…..
Multi Ingyen kócsing kezdőknek 2008.05.08 19:22:00
 BE PROMOTED SUCCESSFULLY,SMART EMPLOYEESUCKS ASS FULLY!..
Gyermekkorom kedvenc dalai lámazenyém sötét kék, mégse vagyok a piacona bab ára elég szép. Teljes létszám: Magas Áron, Meeting Elek,Gondolatban másik énem a büfébenBécsi szelet vett és vihart arat,Belekeveredik a mellettem ülőMiller ügynök hal-álma,Majonézzel,…..
Multi Amerikából jöttem... 2008.04.22 10:45:00
Kommentár nélkül: ..
Mielőtt kidobnánk a húsvéti nyuszit az utcára, mert a gyerek megunta / a család vegetáriánus / a szőnyegre (is) szarik / rágja a bútort / nem tojik piros tojást / agresszív / az állatkert nem fogadja, gondoljuk meg, nem tartozunk-e felelősséggel egy kisállatért, aki mit sem…..
Kezdőként sokszor nehéz eligazodnuk az angol "buzzword"-ök erdejében. Eleinte elkábítanak bennünket, olykor azt a hamis képzetet táplálva, hogy ismeretük valamiféle tudást vagy tapasztalatot rejt. El kell telnie egy kis időnek, mire rájövünk, hogy a többségük…..
Multi Munkahelyi stressz teszt 2008.03.04 19:45:00
Hogyan győződhet meg róla gyorsan és biztosan, hogy Ön munkahelyén átlépte az egészséges stessz szintjét? Íme egy teszt, amely öt egyszerű kérdés megválaszolása után teljes diagnózist állít fel.1) A HR-eseken kívül is mindenkit hülyének és szakmailag inkompetensnek…..
Mielőtt bárki kommentekkel árasztana el, előre le kell szögeznem: nem vagyok sem jobbos, sem balos. Nem mentegetőzni akarok, egyszerűen csak úgy vagyok ezzel, hogy két sz#r közül nem kötelességem választani. Abban az országban, ahol már a szellemi elit is (részben) korrupt -…..
Multi Könyvajánló 2008.02.22 22:45:00
Egy a jelszó, sok a menedzser, még több a rabszolga és végtelen az idiotizmus. Így dolgoztok ti. Felmerült már Benned a kérdés, mi értelme a maratoni meetingeknek, a parasztvakító prezentációknak, az elburjánzó e-maileknek, a HR személyzetnek, vagy az életnek úgy általában? Ha…..