Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kincsescsaba

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USÁ-tól Dubai-ig és máshol A fosszilis függőség csökkentési versenyben az ár egy fontos tényező. Évekbe telt, amíg a technológiai fejlődés és a hatékonyság és kibocsátás növekedése segítettek levinni a megújuló energia árát, ami viszont növelte a keresletet. Globálisan a fosszilis üzemanyagok…..
Ahhoz, hogy a napelemek nem bocsátanak ki üvegházhatású gázokat akkor, amikor áramot termelnek, nem fér kétség. Ez az oka, hogy sokan szeretik a napelemeket azok közül, akik aggódnak az ilyen gázok éghajlati hatásai miatt. A szkeptikusok inkább azt vizsgálják, hogy rengeteg energiára van szükség egy…..
Az Egyesült Államok napenergia piacán rekordok dőltek a negyedéves fotovoltaikus telepítéseket tekintve egy friss jelentés szerint. 2016 3. negyedévében 4143 megawattnyi fotovoltaikus teljesítmény került telepítésre, ami azt jelenti, hogy 32 percenként telepítettek egy megawattnyi…..
Bárki tapasztalhatta már egy országúti kirándulás alkalmával, hogy milyen erősen tudja sütni a Nap az útfelületet. Vajon mindez napenergiává alakítható? Scott és Julie Brusaw azt mondta, hogy igen. Ez a férj és feleség alkotta csapat alapította a Idaho központú Solar Roadways…..
Először a Napszekerek (http://www.imdb.com/title/tt0117427/) című - Jim Belushi és Halley Berry főszereplésével forgatott - film által ismerkedtem meg a napenergiával. A történet szegény hawaii diákokról szólt, akiket a tanáruk bátorított, hogy vegyenek részt egy napautó…..
Rezsinullázás egyenlő a rezsi - így villany- és gázszámla - mára gazdaságossá vált kiváltásával, megújuló energia segítségével.  Az esetek jelentős részében már nem álom, hogy a szükséges napelem rendszerek, szélturbinák, hőszivattyú beszerzése könnyen…..
Napenergia Miről szól ez a blog? 2016.12.26 18:00:00
Egy olyan izgalmas időszakhoz érkezett a világ, amikor a napenergiára váltás nem csupán környezetvédelmi indíttatásból és támogatások útján lehetséges, hanem a napenergia használata lehet a gazdasági racionalitás. Az a célja ennek a blognak, hogy betekintést adjon abba,…..
Az államadósságról szóló parlamenti vitában Pállfy István KDNP-s képviselő azt állította, hogy az államadósságra évente fizetett kamatteher elegendő lenne arra, hogy minden nyugdíjas 30 000 Ft nyugdíjemelést, és minden pedagógus 100 000 Ft béremelést kapjon. Az állítás…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..