Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocekovics

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
kocekovics 2016.04.10 17:23:28
@karandash: hát jó, csámcsogjunk azon, hogy a "szervek" aktája mikor és miért nem került elő és mi tapasztja össze a NER-t... Mi benne a cement, homok és mi (=ki) benne a tégla...

Kezded vagy kezdjem? ;)
kocekovics 2016.04.10 17:33:46
@tarara: ez nehéz ügy, mert ha nem az állam pénze megy rá, hogy nevezhetjük magyar bajnoknak? Akkor a mecénás nevét korrekt, ha viseli a győztes, nem? Egyébként is, ha nem az állam pénzeli, az államnak nem érdeke fenntartani a szövetséget. Most epésen megjegyzem, hogy akkor ugye nincs mit szétosztani...maguk között...:(

Majd mindenki meglássa, Gyárfás alá fűtöttek be ezzel az időzített sztorival, hogy kupit tart a szövetségben, és mivel már biztos, hogy mi kapjuk 2017-ben a megrendezés jogát, kell a NER-barátok egyikének a szék, aki a kezdődő buliban az elejétől fogva jól osztja a lapokat. Gyárfás kis mohó és olyan mint a fekete lyuk, attól pénzt senki sem lát vissza - kivéve Tasnádit segítette ki egy kis kölcsönnel ok nélkül- , szóval Rohácsot ugyan lecsukták és nem mondott semmi gázosat. Gyárfásnak itt kellett volna kapcsolni, hogy viszontlátásra, máshol is van dolga.... De szerintem magától nem akart menni, így csináltak neki egy indokot, hogy megy a sleppje után.

Jó, jó, sok krimit olvasok és nézek, ez igaz, ezt elismerem, és amit leírtam, az véletlen műve és az én gázos agyamé. ;)
kocekovics 2016.04.10 22:36:05
@porte: nemcsak nekem jött le "rosszul" Dudi idézete:

24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/10/elhatarolodik-csapo-gabortol-a-sport-tv/

Béna volt, és nem hangsúlyozott jól, akkor is, a francnak kell neki okoskodni. Olyan ostoba, és faramuci, semmi érzéke a finomsághoz. (Obelixre is csak a kőcipelést bíztá meg a bunyót. Hagyja a nála értelmesebbre a demonstrációt.)

Egyébként a Te kedves vérnyomásodat féltem...
"Tom Lantos és Imre Kertész, sőt George Soros összes hatalma és befolyása sem elég arra, hogy a tényekkel szembeszálljon " (Szentmihályi Szabó Péter, Magyarország új római nagykövete a Demokratában, 2007. szeptember 6.)..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
kocekovics 2013.10.07 22:47:29
@@Tourist From An Other Space: hát igen! Legjózanabb és értékesebb ezek közül a naiv Sarka Kata. Komolyan, őt kész áldozatnak tartom. Neki szorítok az egészből, fel ne ébredjen egy ilyen férj mellett annak valóságára, mert beleőrül, kihez ment hozzá és kitől vállalt gyerekeket! Még a tagbaszakadt tömzsi szabózsófi is rafináltabb nála.
Subba Kínzó Kérdés: Nobu 2011.09.30 18:54:19
Vajon mennyibe került Andy Vajnának bemondatni a tv2 híradójában, hogy Britney Spears tegnap este tőle rendelte a sushit?..
kocekovics 2011.10.07 18:01:28
@átlátó: :D:D:D:D:D Brutális még mindig a szöveged!:D:D:D:D
 Az oktatási kormányzat szentül hiszi, hogy birtokában van az egyedüli igazságnak, ezért aztán nem igen érdekli sem a  valóság, sem azok, akik szembesíteni akarják vele. A problémák megoldását inkább a múltban keresi: kevesebb autonómia, kevesebb középiskolás és…..
Ez a blog tudatosan a magyar politikára koncentrál. Nem azért, mintha érdektelennek tartanám a világ más tájain történteket, és különösen nem azért, mert esetleg abban a hitben élnék, hogy létezhet a külvilág hatásaitól független, csupán magával „határos” magyar…..
kocekovics 2010.12.16 20:16:35
@a-kis-herceg: nincs pénzem színházra, elvette a kormány!
kocekovics 2010.12.16 20:45:12
@a-kis-herceg: a MÜPA még színvonalas is. A fenébe! Tényleg nincs pénzem, népnyúzó Orbán elvitte Matolcsyval együtt a hitelemre.
kocekovics 2010.12.16 20:14:31
@a-kis-herceg: ez jó!

@igényes: 10 autó legfölsőknek és birtok! A többi százezer meg néz, mint borjú az új kapura! Beetetés előtt a nép. Most jól megkapták a mindennapi etetésüket! Csak pénzük nem lesz kajára januártól. Orbán ópiuma nagyon üt!
Dobos János és Hídvégi Klára, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért elnevezésű pszichiátriaellenes szervezet vezetői megkapták a Szabadságérmet David Miscavige-től, az egyház nemzetközi vezetőjétől, többek között az OPNI bezáratásáért.A Szabadságérem (Freedom…..
Ma éjfél körül lesz egyéves a blog. Tavaly november első vasárnapján határoztam el, hogy belevágok, s miután az akkor rendszeres éjszakai ringatások között akadt egy kis szünet, valamikor éjjel megírtam a nulladik bejegyzést. „Nagyon nem örülök ennek a blognak. Mi a…..
kocekovics 2010.11.02 18:42:55
@Zengőtorkú Nyivákoló: ez nem kérdés...ez tény!:S