Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrewandras

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Levelet küldött az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke - egyben az Esztergomi Hittudományi Főiskola rektora és a Szent Adalbert Központ vezetője - a SzemLélek blognak, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlök. A krízishelyzet A Közel Keleten és Észak-Afrikában az utóbbi…..
andrewandras 2015.11.03 20:02:23
@tardyl: Mesélj róla, látom van tapasztalatod ,hogy milyen ápolásra szorulónak lenni.
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
A Berlinben díjazott mozit cigányok és nácik – és „magyarok” – egyaránt megnézhetik a hazai mozikban. Ha nem is sokban. Habár feltehetőleg, ahol éppen a film is forgott, túl sok pláza nincs. De kis, lepukkant művész mozi se, ahol műanyag pohárba adják a hígítós narancsot.…..
andrewandras 2012.04.07 16:44:08
@punciuspilatus:
„Mikor jönnek el értem ezek az állatok?” Nem csupán cigánygyilkosságokról van itt szó: a rettegésről, a kiszolgáltatottságról, a tehetetlenségről.
Ezzel van bajom, te hülye sejthalmaz.
A magyarok rettegéséről a sok betörő, rablógyilkos miatt nem készül film. Persze azzal nyerni sem lehetne.
A faszparaszt pedig az volt aki anyádnak benyomta és létrehozta a te agyatlan lényedet !!