Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palucci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi, utolsó posztomat olvassátok, melyet a darhani műszaki egyetem tanári szobájából, Dzsingisz Kán mellől írok. Természetesen beszámolok majd a ma este tartandó búcsúbulimról (amennyiben maradnak értékelhető emlékképeim), és a hazaútról is, de azok a bejegyzések a…..
A mai rövidke bejegyzésben tiszavirág életű modell karrierem egy fényképét osztom meg veletek. A választás nem fantasztikus alkatom, sőt nem is mozgáskultúrám miatt esett rám, egyszerűen csak én voltam elég magas a ruha viseléséhez.Nem tudom, hogy J.K. Rowling vagy Tolkien járt-…..
Ha valaki Mongóliába látogat három dolgot mindenképpen elvárnak tőle: hogy igyon kumiszt, hogy aludjon jurtában és hogy lovagoljon. Az első kettőt már korábban behúztam, valljuk be, sem az ivás sem pedig az alvás nem esik nehezemre, de a lovaglástól tartottam egy kicsit.Úticélunk…..
A statisztikák készítését általában valamilyen mérföldkőhöz szokták kötni, én most csupán az érdekesség kedvéért közlök pár adatot a blogról. Rendkívül sokat és sokfelé utazó barátaimnak és persze a Google mindent látó szemének hála eddig 23 országban klikkeltek a…..