Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez már vicc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az az álmom, hogy a magyar válogatottban szerepeljek 2011 tavaszán a budapesti világbajnokságon, és minden ellenfelünket legyőzve feljussunk az A csoportba" – mondta blogunknak Ladislav Sikorcin, a HSC Csíkszereda csatára. A 25 éves jégkorongozó meghatározó szerepet…..
Ez már vicc 2010.11.02 13:39:16
@Puckman Éliás: Nem magamban írogatok. Csak gondoltam, ha más elmondhatja a véleményét, akkor én is.
Sajnálom, hogy csak annak a véleménye fontos, akivel egyet értesz. Ez viszi előre a világot!
@Szekig: Mivel magyar állampolgár vagyok, nem volt szükségem állampolgársági vizsgára. De láttam nem is egyet. Az, hogy egy kínai is kaphat, azt tudjuk, miről szól. És az is ugyan így felháborít, de erről nem a jégkorong blogon fogok értekezni.
Nekem azért nem szimpatikus, ha egy nem magyar magyar állampolgár akar lenni, mert csak érdekből teszi. A kínai itt árulhatja a filléres szarjait, sikorcin meg nem fér be a tót válogatottba, így a magyarból akar magasabb ligába kerülni, vagyis nem akar Magyarországon játszani.
Az édesanyja egyébként valóban tökéletesen beszél magyarul és egy kedves hölgy!
Ez már vicc 2010.11.02 14:16:07
@Puckman Éliás: Tőlem beírhatsz még ezer példát, mert sajnos van is, akkor sem fogok sem ezekkel, sem a jelenlegi példával egyet érteni.
Magyar Nemzeti Válogatott és NEM Nemzetek Válogatottja. Szerintem kiabál a különbség.
Ez már vicc 2010.11.02 15:58:48
@Terda: Mivel más, magasabb bajnokságban akar játszani és a válogatottban jobban szem előtt van, biztos, hogy küzdeni fog.
Van, akinek megfelel, hogy a válogatottat eszközként használják, van, akinek nem.