Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arx

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A T-Mobile az NMHH-nak ugyan megígérte, hogy az új előfizetőknél nem lesz automatikusan bekapcsolva a szipolynet, de különleges alkalmakkor azért csak megjutalmazzák vele kiemelt ügyfeleiket: Azért írok nektek, mert a T-mobile-tól az alábbi sms-t kaptam mikulásra. A tárgya a -…..
Android Androidon a SimCity 2011.11.13 22:11:00
Ugye senkinek nem kell bemutatnunk a SimCity sorozatot? Az 1989-ben indult városszimulátor óriási népszerűségnek örvend, szinte nincs platform, amire ne jelent volna meg. Az Electronic Arts az iOS (ebből a videó) után az Android verziót is elkészítette, melyet jelenleg 1243…..
arx 2011.11.14 18:57:50
arx 2011.11.15 12:03:54
@molyember: erre vmi teljesen mast hoz fel.
Az official EA oldalon ssm hozza s2-hoz, szerintem még nincs portolva.
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
Android Már a víz is "dühös" 2011.08.24 21:48:00
 Kétségkívül voltak már az Angry Birds előtt is jó, fizikával operáló játékok, azonban azt el kell ismerni, hogy jelenleg ez a játék az, amit a legtöbben ismernek világszerte ebben a műfajban (szóval most ne menjünk bele, hogy mennyire új az ötlet). Most viszont érkezik…..
Subba Fütyi 2010.10.21 14:55:00
Vajon kihez tartozik ez a szépen dekorált kukettó? (köszi zs!)Megfejtés...
arx 2010.10.21 23:14:45
Kevés kivétellel sikerült összegyűjtenünk a jelenlegi hot-hatch kínálat színe-javát, hogy a királynak tartott Focus RS-sel szemben mutassák meg, mit tudnak. És ezúttal akadt versenypálya, na meg stopper. Vélemények az azonos című írásunkról...
Farmville reklám, avagy egy súlyos Facebook paródia. Azok kedvéért, akik nem tudják mi is ez a kattintvakapálós, cyberparaszt őrület, kis segítség a wikipédiáról: FarmVille egy valós idejű, stratégiai farm szimulációs játék, melyet a kaliforniai Zynga vállalkozás…..
arx 2010.05.11 20:50:38
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
Belsőség Forog a kompresszor 2010.03.21 09:47:00
  Nem csak a sztárolt matt fekete Golf, ami már nem is matt fekete, épül élőben a Tuning Show-n, mint kiderült - sőt. Van egy kicsi, eldugott, ámde annál emberközelibb, kordon nélküli stand, ahol egy sárga E30-as BMW-re készít airbrush mintákat Luzsányi Kornélia, aki már…..
arx 2010.03.21 10:55:58
Juliette Lewis huhog, Lady Gaga mutogat, a Deftones ugrál, Zooey Deschanel is ezt csinálja, a Vampire Weekend teniszezik, a Fu-Rakk stop motiont használ. Természetesen mindenki Gaga majdnem 10 perces, Tarantino-ihlette videójára (és nem szervére) fókuszál majd, de azért a többit is…..
A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az első neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelőtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk…..
arx 2010.03.05 14:46:03
@sakic: Talán azért, mert a 90-es évek nagyágyúin kívül, az utóbbi 10 évben senkinek sem sikerült maradandó és minőségi produkciót alkotnia. Ezért még mindig azok a nevek a NAGY NEVEK.
Szóval a felhozatal igenis üt.
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Limp Bizkit Lethal a studióban 2009.09.01 16:13:41
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/lethalstudio/feed", "width":"500", "height":"470", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..