Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cila1950

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök…..
Ave Lajos!Talán emlékszel még rám, osztálytársak voltunk három évig a Kossuthban, egészen addig, amíg Kövér László KISZ titkár ki nem csapatott az iskolából. Persze csöppet sem furcsa, hogy most ő beszél nekem antikommunizmusról, meg kereszténységről. Na, mindegy, csak azért…..
Bár részben egyetértünk egy tegnapi kommenttel, hogy karácsonykor ne politizáljunk, de hát nem mi kezdtük. Az ünnepre való tekintettel nem is megyünk bele a tegnap esti Fizbí-interjú mélységeibe, de három mondatot muszáj idetenni: A választási regisztrációról Orbán azt…..
Az állampolgári alapszükségletek ellátása 2012 decemberére Magyarországon végveszélybe került. Hazánkban ma széles tömegek élnek alapvető bizonytalanságban: Nem tudják, milyen iskolákba járhatnak majd gyermekeik, és hogy lesznek-e ott megbecsült tanárok, akik használható…..