Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luorax

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első felvonás, kábé két hete: a Valve bejelenti, hogy elkészíti a megasikeres Warcraft 3 mod, a DOTA folytatását. A nép örül. Második felvonás, két napja: a Blizzconon Mike Morhaime Blizzard-atyaúristen bejelenti, hogy elkészítik a Starcraft DOTA-t. A nép örül. Harmadik…..
luorax 2010.11.01 15:12:57
Én a blizznek drukkolok természetesen.

Ami a StarCraft 2 DoTA-t illeti: az SC2-nek irgalmatlanul durva editorja van, habár nincsenek hősök, de bármilyen saját dolgot létrehozhatsz, statokat, buffokat, abilitiket, és mindezt megfejelve a trigger editor-ban is bármit megtehetsz: kamerát, eltüntetheted az alap UI-t, saját UI elemeket helyezhetsz el, képes GUI-ból kezelni a lokális változókat (ez WC3-ban csak JASS-al/custom scriptel volt elérhető), és ahogy néztem, C++-t használ (bár csak egy videóban láttam egy kis részletet belőle, mivel az én gépemen nem megy jelenleg, de ahogy láttam, szerintem C++). Szóval határ a csillagos ég.

DoTA stílusú külön játékok:
-League of Legends: egy ingyenes, zseniális, sokak által játszott, és sok jó ötletet tartalmazó, elég jól balancolt játék.
-Heroes of Newerth: 200$-ért lehet accountot venni, utána szabadon lehet játszani. Ez nem annyira balancolt, mint a LoL (gondolom senkinek nem kell bemutatnom ezt a vidit:
www.youtube.com/watch?v=sRtMdPWvP8A&feature=player_embedded), illetve hányingerkeltően WC3/DoTA koppintás. De azt meg kell hagyni, hogy piszkosul jó grafikája van, és mindössze 400! MByte-t nyom a telepítője.
-Demigod: Nos, erről túl sok mindent nem tudok, csak annyit, hogy elég kevés a hős benne, viszont érdekes pályája/kamerája/játékmenete van, és már-már szerepjátékba illő módon lehet fejlesztgetni a hősünket.

Nos, röviden ennyi. De ha valaki ismer még ingyenes LoL szerű játékokat, az leírhatná, engem érdekel!