Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar közöny

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy elánnal támadja újabban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az életbiztosítások MLM-rendszerű értékesítését. Nem tudni, hogy ennek eredményeképpen kihalnak-e az MLM-rendszerű értékesítési módszerek a banki és biztosítói piacon, de ha mégis, nem kell…..
magyar közöny 2013.01.05 15:53:44
@Wolf Gabor: Szerintem sem az üzleti (amennyiben Te ez alatt a kereskedelmi és értékesítési szisztémát érted) modell a gond, hanem az adoptálhatatlan pénzügyi modellel. Egyszerűen nincs annyi pénze az embereknek, ami a standard működtetéshez elengedhetetlen.
A Zala megyei olajkutak körül az arab országéhoz hasonló birodalom kezdi kinőni magát. A település lányokat keres erotikus munkára. A Zala megyei Dubajcsehi idén nyáron kezdeményezte önálló községként való elismerését, miután a környező olajkutak bevételéből…..
Több bekezdésen át nyomhatnánk, hogy a közszolgálati média értékközvetítése, a szórakoztatva informálás eszméje, Európa ránk szegeződő figyelme, és egyébként is Ki tud többet a Szovjetunióról? De hagyjuk a felesleget, a lényeg, hogy a Magyar Rádió tudósítóinak…..
Ha már a Kankósbesenyői Fúziós Boldogasszony és Kolosi Péter kegyelméből újra figyelemmel kísérhetjük egy tucat bicskanyitogató tahó mindennapjait, lazuljunk hát egy olyan egyéniséggel, aki a reality celebvilágból teleportálódott a mulatós STÁRok közé. Mivel az illetőről…..
 Bevezető Ez a rövid útmutató abból a célból írtam (elsősorban a témával kapcsolatos szakmai anyagokra támaszkodva), hogy segítsek azoknak a családoknak, ahol az egyik családtag valamelyik szekta vagy manipulatív módszereket használó közösség vagy csoport tagjává…..