Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ploccs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gumikesztyű csomagoló. Álláshirdetés. Ülőmunka, kétműszak, betanítás. Nettó 150 ezer, évi 300ezer cafeteria. Bolti eladó. Álláshirdetés. Juttatások: kávé, tea, zöldség, gyümölcs munkaidőben, modern, csendes konyhában. (Állítólag, a hirdetés szerint.) Egészségmegőrzés, sportrendezvények, kedvezmények…..
ploccs 2017.08.21 15:29:48
@fénycsepp: Nem. A zenésznek se kell a kotta, hányadszorra adja elő ugyanazt?
ploccs 2017.08.21 17:24:25
@qwertzu: Csak akkor, ha változik a darab. Márpedig a tankönyvek állandóan változnak. Vagy kicsit, vagy nagyon. Persze, -és itt a hasonlat már nagyon erőltetett, ezért hagyjuk- minden osztály más és más. Az ember (pedagógus) pedig alkalmazkodik.
Cikkünk tanárokkal, iskolaigazgatókkal és oktatási szakértőkkel folytatott beszélgetésekből áll össze. Arra hívja fel a figyelmet, hogy akkor tudjuk érdemben javítani a magyar iskolák eredményeit, ha tudjuk, hogy milyen motivációk, félelmek mozgatják a tanárokat, a rendszer igazi motorjait. Az…..
Prukner László tornatanár lassan, de biztosan süllyed egyre mélyebbre. Hogy őt ki, és mi alapján találta ki a Fradi kispadjára talán sose tudjuk meg, de nem neki való. Eredményei edzőként, 12., 7.,7.,6.,9.,12. helyezés a Kaposvárral, ez elég 2010-ben a Fradi kispadjához? Szégyen!…..