Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincskedvem1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük ezeket a szépségeket! Ahhoz képest, hogy minden be van építve a fal mögé, meglehetősen könnyen lehet szerelni a Geberit és a Grohe tartályokat! Ameddig nem a nyomólap alól vagy a WC csészén kívül folyik a víz, meglehetősen "gazdaságosan" lehet javítani, ezeket a tartályokat! A videóban a…..
A Volvo S60/V70 alapvetően típushibák nélküli, megbízható szerkezet. Komoly hibákról nincs visszatérő információ. Érzékeny pontok viszont akadnak:   Geartronic hibák a karbantartás hiánya miatt, 150-300e km között AWD-rendszer hibái az összkerékhajtású autóknál Kormányszög-jeladó hibája (a…..
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Kissé klisészerű már a következő megállapítás, mindenesetre mi elsütjük huszadszorra is: Jelenleg kétféle ember él a világon, aki már facebookozik, és aki még nem facebookozik. A RIM most annak érdekében tett egy kis lépést előre, hogy az előbbiek tábora növekedjen. A…..
Igazából nem mától, hanem már március elejétől hozzáférhető az App Worldön keresztül a RIM saját őrző-védő szoftvere, a BlackBerry Protect, de a mi régiónkban az előzetes ütemtervnek megfelelően csak mától került be az App World kínálatába. Amint arról korábban…..
Nincskedvem1 2011.03.19 16:42:07
A TuneIn Radio az egyik legjobb rádió alkalmazás. Igen nagy a valószínűsége, hogy megtalálod vele a kedvenc állomásaidat, DJ-idet, és felfedezhetsz új helyi, globális, és netes rádióműsorokat is. Zene, hírek, sport, podcastok, vagy nemzeti rádióállomások, mint a BBC, NPR, SWR,…..
Nincskedvem1 2011.01.25 20:31:21