Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sometimesshithappens

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történetben szereplők nevét természetesen megváltoztattuk, de még így is pofánbaszott minket a sztori. Vajon tényleg véletlenül ment félre az sms, vagy ez volt a legrövidebb, legegyszerűbb módja a kapcsolat örökre lezárásának? Már sosem tudjuk meg. Talán nem is baj.…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
Sometimesshithappens 2007.08.15 10:17:02
Na igen. Több gondom is van ezzel a történettel kapcsolatban:

Az első és legfontosabb: srácok gondolkozzatok...
Ha minden nőt aki kicsit is kapható a játékra lekurváztok, legközelebb már nem biztos hogy kapható lesz valaki más számára, és ezzel bizony a saját életünket nehezítjük... Kérlek titeket ne kurvázzatok le nőt (még akkor se ha az)
Ez mondjuk független a történettől.

A csajról: én hasonló helyzetben vártam amíg a lány szakít a pasijával. Azt nem mondom hogy azalatt nem nyúltam hozzá, de nem feküdtem le vele.

A fogalmazás és korrektség szempontjából a hölgy Forrest Gump gonosz ikertestvére, csak ő nem futásban vezeti le a feszültséget.

Én hiszek abban hogy a jó emberekkel jó dolgok történnek idővel, míg az érzéketlen és önző emberek is meg fogják kapni ami jár nekik. Nos a lány mellé egy kigyúrt állatot tudnék elképzelni, aki a Venyigében végzi egy szteroidkúra után a csaj következő kalandja miatt. Szerintem nagyjából ezt is érdemelné, de az élet szerencsére biztosan valami jobbal fogja megörvendeztetni.

Az ex helyében egyébként én is széttörtem volna a wakeboardot a csaj fején, a maradékot pedig keresztülnyomom az új pasi szivén.

Nem tudom megérteni azokat akik védik az ilyen 'embert' és szerintem a történet még csak nem is vicces.
Valóban sajnálom hogy léteznek ilyenek, és ami még rosszabb, gyermekük lesz, és nevelni is fogják őket... Szegények, szerintetek mire számíthatnak egy ilyen embertől?

Valaki írta, (nem volt érdemes arra hogy megjegyezzem a nevét) hogy ez korrekt.
Hát akkor őt is sajnálom, mert ez számomra már jóval túlvan a jóizlés az emberség és az értelem határán.És ha ő már találkozott ilyesmivel... Várjatok csak! Lehet jobban meg kéne válogatni az ismerősöket, és még inkább azokat, akikkel kapcsolatba bonyolódtok.

Na mindegy, kívánok mindenkinek nyugis és boldog kapcsolatot, bár készüljetek rá, hogy: sometimes shit happens :(