Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E9+2

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoros első harmad után alaposan elverte a Dab.Docler a Ferencvárost. A 11-3-ból négy góllal vette ki a részét Kurt MacSweyn, aki egy asszisztot is vállalt. A Miskolc eggyel kevesebb találatig jutott, de egyet sem kapott az Újpesttől. Itt Dusán Sijkának jött össze a…..
E9+2 2010.11.07 13:39:51
@a. Bárd: hát én egyáltalán nem tapasztalom, hogy dolgoznának rajta, de biztos csak nekem kerülte el a figyelmemet a dolog
E9+2 2010.11.07 17:50:51
@eszel59: és miért nyúltál segédeszközhöz, Te derék avasi szinesfém logisztikus?
E9+2 2010.11.07 17:52:29
@Edi a Sas: Dancsfalvi nem légiós, Vychodil az, illetve jelenleg sajnos még Tranca is annak számít
Három magyarországi és egy erdélyi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken. A legnagyobb érdeklődéssel a Dab.Docler–FTC mérkőzést várhatjuk, de a brassóiak csíki vendégjátéka is figyelemre méltó esemény. A Miskolc az UTE-t, a Vasas a Fehérvárt fogadja, mindkét…..
E9+2 2010.11.06 09:43:22
@check: szerintem szarul vezette, volt jópár tévedése, de abszolút nem rajta múlt, így ennél bővebben nem foglalkoznék vele

a macsweynből nem csinálunk magyar válogatottat? szerintem beférne
E9+2 2010.11.06 09:43:56
@budapestijeti: hol írtak róla?
E9+2 2010.11.06 12:41:16
@budapestijeti: na ha ők írják, akkor biztos igaz is
a dolog csak akkor lenne biztosabb, ha az ns írná meg

amúgy szerintem nyugodtan meglehet kérdezni CsG-t erről a témáról is, teljesen korrekt módon szokott válaszolni a szurkolói kérdésekre, felesleges különböző szennylapok cikkeivel foglalkozni.
Az idén hosszú idő után ismét lehetőséget kaptak az OB I.-en kívüli csapatok a Magyar Kupa-indulásra. Vélhetően a kiírás által rájuk rótt teher miatt – a rendezési költségeket az amatőröknek kellene állniuk – végül csupán egy csapat jelentkezett a sorozatra, az…..
"Az az álmom, hogy a magyar válogatottban szerepeljek 2011 tavaszán a budapesti világbajnokságon, és minden ellenfelünket legyőzve feljussunk az A csoportba" – mondta blogunknak Ladislav Sikorcin, a HSC Csíkszereda csatára. A 25 éves jégkorongozó meghatározó szerepet…..
E9+2 2010.11.02 19:23:27
@F. Kapus: azért jól összemosol dolgokat

1; Sikorcin azért akar magyar válogatott lenni, mert szlovák nem tudott. Ha beférne a szlovákokhoz soha nem is került volna Magyarországra. az viszont igaz, hogy azért mert magyar válogatott lesz nem fog automatikusan több pénzt keresni, meg jobb ligába kerülni

2; forgathatod, ahogy akarod, de egy helyet elvesz. és mondjuk Dubekkel már kettőt. Martzzal pedig már hármat. és hol a határ? amúgy szerintem ez elvi kérdés, akarunk-e légióst látni a magyar válogatottban? én nem szeretnék, a többség valszeg igen. persze felfoghatjuk úgy is az egészet, hogy "Magyarországot képviselő válogatott" és nem úgy, hogy "magyar válogatott".

3; valóban simán megkaphatja, lásd pl Perez a kéziseknél. de szerintem ez egy nagyon rossz gyakorlat, és szerintem felháborító, hogy azért mert valaki jó sportoló előnyt élvez mondjuk egy kárpátaljai magyar informatikussal szemben, aki mondjuk szintén nagyon jó a saját szakmájában. és akkor talán itt érdemes megemlékezni a rossz emlékezetű dec. 5.-i népszavazásról is...

4; Dubek és Sikorcin olyan szinten magyarok ,hogy annak ellenére, hogy állítólag magyar mindkettőjük édesanyja, hosszú évek óta itt játszanak, és mégse nem tudnak magyarul. A WC-n a szlovák zászló is ott diszelgett a mezükön, Sikorcin pedig maga nyilatkozta a nyáron, hogy nem tudja, hogy mi lesz, ugye a szlovák törvények miatt. Azaz fontos neki a magyar válogatott, de ha ezért buknia kellett volna a szlovák állampolgárságot akkor már nem lett volna annyira fontos neki.
én nem is igazán értem miért akarod bizonygatni, hogy Sikorcin magyar. azokat értem, akik azt mondják, hogy tökmindegy a nemzetiség, a lényeg a teljesítmény, amivel segitheti a Magyarországot képviselő válogatottat, minden más csak ezután jön.
E9+2 2010.11.02 19:59:12
@F. Kapus: pedig ezt a hsz-t bőven törölhetnéd, hisz az általad törölt hozzászólásokban sem írtam mást, mint itt. nem is értettem, hogy miért lettek törölve. mondjuk jókat röhögtem rajta, meg igazából már tippelgetük, hogy melyik hsz mennyi időt fog megélni :-)

lehet, hogy sokmindenben egyetértünk, bár én ezt nem látom, de az biztos, hogy az alap dologban nem.

szerintem Sikorcin (és Dubek is) szlovák és ezért nincs keresnivalója a magyar válogatottban.
szerinted pedig magyar, és mint ilyen játszhat is a magyar válogatottban

azért mondjuk nem tudom mit szólnál, ha mondjuk Eade, Vychodil, Dubek, Novak, Sikorcin és Mamic, Fisera, MacSweyn,Sabol,Kiricsenko sorok szerepelnének a válogatottban
E9+2 2010.11.02 20:28:00
@F. Kapus: azért mondjuk a történelmi hősöket, ha lehet ne keverjük ide. mert ugye voltak itt példának citálva a 48/49-s szabadságharc nem magyar nemzetiségű hősei, na de Ők az életüket adták Magyarországért

míg mondjuk Sikorcin a szlovák állampolgárságát se adta volna érte...

és szerinted Sikorcin magyarnak érzi magát? a szlovák zászlóval díszített mezében? vagy a nyári hezitálásának a tükrében?

szerintem Sikorcin csak ki akarja aknázni a magyar válogatottban rejlő lehetőséget, azazhogy a sport karrierje még teljesebb legyen, és legyen esélye egy A csoportos vébén való szereplésre. És ezért mindent meg is fog tenni, tehát én attól nem tartok, hogy majd alibizni fog a válogatottban. de ez nem a nemzeti színeknek, a magyarságának vagy Magyarországnak fog szólni, hanem saját magának. persze ebből profitálhat is a válogatott, de ha egyet beengedünk, akkor hol a határ?

és a felsorolt emberek pont annyira gondolják magukat magyarnak, mint Sikorcin vagy Dubek.
Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a…..
E9+2 2010.11.01 11:54:48
@bonsay: ne legyél igazságtalan
nem csak a dózsások rühellenek titeket
E9+2 2010.11.01 14:52:55
@bonsay: azért ugye nem fogsz visszalépéssel fenyegetőzni, ha nem cserélem le a nickemet?
E9+2 2010.11.01 17:10:45
@vula2005: szerintem senki nem gondolja itt, hogy azért mert székely vagy, azért román vagy.
régebben pár fehérvárira jellemző volt ez a gondolkodás, de az még a dk-s időkben volt, mára kinőtték, jót tett nekik csatoimi támogatása