Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SharpSA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszem blog iPhone vs. HTC Desire 2010.11.01 10:30:00
Ez az én szubjektív összehasonlító táblázatom az általam használt és szerintem elég jól kiismert HTC Desire és iPhone 4 között. A listát folyamatosan bővíteni fogom. Legutolsó update: december 4. (játékok, lock-screen, visszagomb, swipe gesztusok)iPhone vs. HTC…..
SharpSA 2010.11.02 22:20:15
@Asszem: Megvárnád? Nekem már egy hete megvan, most is arról írok.
Próbáltad a Desire-t nem gyári fülessel is? Mert nekem nem volt vele bajom, igaz én egy Sennheiser-rel hallgattam. A gyári fülesek sajnos elég gyengék szoktak lenni.
SharpSA 2010.11.06 14:51:52
@Asszem: Nem is tudom mit és hova írhatnék róla, már annyi tesztet írtak, de szívesen írok. Egyelőre csak a képernyőről annyit, hogy az AMOLED-es Desire után fakónak tűnt a HD képernyője, ha nem szemből néztem, mivel kisebb a betekintési szöge, de nagyon hamar megszoktam. Ugyanakkor ez előnye is ennek a képernyőnek, mert ezen este vagy gyengébb fényviszonyok között jobban teljesít az automata fényerő szabályzás, ami azt jelenti, hogy pont jó a fényerő, nem "sül" ki a szemem. Az AMOLED-nél bizony este sok volt a háttérvilágítás. A HD képernyője még jobban olvasható, látható napfénynél.