Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L. Péter

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fővárosi Pöriző idén év elején nyitotta meg kapuit és nem csak kivételesen dicséretes, de jóformán egészen egyedülálló módon tartják szem előtt azt, hogy a lehető legtökéletesebb ételt a fogyasztók visszajelzéseit folyamatosan szem előtt tartva, kiértékelve alakítsák, megállás nélkül addig gyúrják…..
L. Péter 2018.02.01 09:14:39
@pizzaszeletvágó: mi ebben a szánalmas???
Tartósan itt a kemény hideg a nyakunkon már egy ideje, ilyenkor sűrűbben előkerülnek olyan receptek, amik igazi nehéz, zsírosabb fogásokat eredményeznek, hogy aztán az önként vállalt bűntudatra fittyet hányva kaján vigyorral falatozzon, az étkezés végeztével pedig jóformán moccanni se tudjon az…..
L. Péter 2017.01.29 09:20:45
@n3spr3ss0: remelem otthon a csaladodnak így főzöl
Néha eltöprengek azon, hogy miként lehet ennyi étterem kis hazánkban, hogyan lehetséges, hogy meg tudnak élni ezen a zsúfolt piacon. Ez ösztökélt arra, hogy egy kicsit körbenézzek étterem-marketing ügyben. Ne aggódjatok, nem traktállak benneteket hosszú lére eresztett menüvel,…..
L. Péter 2017.01.09 22:53:52
Barna hajú lányok Petula 2016.07.28 05:17:00
L. Péter 2016.07.29 08:42:50
@asshole71: nem is ertem ezek miert nem tudnak edzeni. Szornyu ez a segg. Es szinte az egesz 30as korosztály ilyen. Jo mellek ( általában mar szilikon ) es kelt tészta segg
Tudom, hogy erős állítással indul a cikk, de higgyétek el, alig akad olyan, aki több hamburgert, szendvicset meg hasonlót evett volna, mint én. Tekintsük ezt szakmai ártalomban, Budapesten az Egy nap a városban blog írása miatt zabáltam végig az összes hamburgerszerű ételt, a Balaton környékén meg…..
Néhány poszttal korábban elegem volt a rendőrség embereket feleslegesen megalázó gyakorlatából. Akkor egyes kommentelőktől kaptam rendesen, nem sikerült megértetnem velük, hogy a rendőrnek nem dolga ítélkezni, és előre hozott büntetést alkalmazni. A mostani hírrel kapcsolatban…..
Nemrég Szilárd a Lurdy Házban tartott előadást egy online marketing konferencián, ebből adódóan, na meg hogy egész nap havazott Budapesten, a nap nagy részét a házon belül töltöttük. Ebédidőre már torkig voltunk az édes és sós aprósüteményekkel, így inkább…..
L. Péter 2014.02.08 08:45:33
Szia!
Péter vagyok, az említett gát, azaz a tulajdonos :) Először is köszönjük az elemzést, javarészt nagy büszkeséggel olvastam.
Bármennyire meglepő, de tényleg örülök a kritikai résznek, hisz a kulturált kritikából tanul az ember.
Főleg, hogy nyitott kapukat döngetsz, az új, lényegesen komolyabb ( így profibb fényképekkel ellátott ) étlapunk már grafikai tervezésben van, reményeim szerint 1 hónapon belül érkezik. A hosszú ötletelésen, ételkiválasztáson már túl vagyunk, lesznek meglepetések :)
Ugyanez igaz a honlapunkra is, már szeptember óta készítik. Sajnos, lehet, hogy rossz vállalkozót választottam, de nem ezt a határidőt ígérték :(

A logóról:
www.facebook.com/photo.php?fbid=184970934871033&set=pb.181509011883892.-2207520000.1391844916.&type=3&theater
Anno ez volt az első logónk ( mindkettőt grafikus tervezte, megkötés nélkül ), ebből kiderül, hogy első körben a Café szó szerves tartozéka volt az egységnek, mely először a köznyelvből, majd a kommunikációból, végül a logóból kopott ki. Sajnos a FB ezt a változtatást nem tolerálja :(
A hasonlóság egyébként részben a véletlen, részben az adottság műve, én személy szerint a bejegyzésed ezen részével nem értek egyet, de nagyon szívesen egyeztetnék veled privátban erről és a többi kritikádról és örömmel fogadnám a tanácsaidat.

Üdvözlettel: Lázár Péter Burger House.
L. Péter 2014.02.08 17:41:02
@imarcsika:
Köszönöm, aranyos vagy!

Mivel én komolyan veszem a hivatásom :) ezért természetesen érdekel az egyeztetés.

Egyébként véleményem szerint az egyik legkorrektebb elemzést adtátok, sok blogírónál annyiban kimerül, hogy jó volt a kaja, közben meg a háttérmunka legalább olyan nehéz és aprólékos, mint maga az étel elkészítése.

Üdv: Péter
L. Péter 2014.02.15 10:24:38
@Somlyai Richárd: SZia! Természetesen irhatsz nekem: lazar@burgerhouse.hu vagy a facebookos oldalunkon www.facebook.com/burgerhouse.hu küldesz egy üzenetet azt is én olvasom :)

Üdv: Péter
A Zingről már írtunk nektek, és bár időközben előkerült még egy food truck, melyet szintén majd bemutatunk, a tegnapi nap estére érkezett egy kedves meghívás, melyet nem tudtunk visszautasítani. Zing Food Truck első megmozdulása egészen pontosan ma déltől kezdődik három…..
A múlt hétvégén ellátogattunk az új helyre költözött Varietébe, és azt kell mondjam, nagyon előnyére vált, hihetetlenül elegáns lett a hely, 50+ embert tudnak így már leültetni, és nem utolsósorban a kurrens időszakos ajánlat is egy igazi magyar klasszikus lett: a csalamádés…..
L. Péter 2013.05.30 16:31:38
@Hurrá Torpedó: Itt van majdnem parasztburger www.facebook.com/photo.php?fbid=469710366397087&set=pb.181509011883892.-2207520000.1369923884.&type=3&theater
@drover(fanyul társa): Ez a hamburger kb 700 Ft van anyagköltségben, plusz rezsi, plusz elkészítés. A minőségnek ára van, ez pedig már az a szint.
@kifordított nagyanyó: ez marhahús. Ha jót akarsz, rózsaszínűen kéred. Nem véletlen, hogy az összes minőségi helyen úgy kapod. De ha mégis zavar, szerintem mindenhol megcsinálják neked teljesen átsütve.
Aki ellátogatott a most hétvégén megrendezett harmadik budapesti Street Food Showra, találkozhatott egy narancssárga szórólappal, amely Magyarország első Food Truckjára hívta fel a figyelmet. A neve nem más, mint Zing Burger, ami valahogyan pont rímel a Ringre, és nem is véletlenül,…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
L. Péter 2010.12.19 22:02:56
@József István:
"ő megpróbál megbüntetni, én meg megpróbálom a magam módján kikerülni, megszívatni, átverni, ahogy tudom. A büdös köcsög tahót, hogy dögöljön meg. ...Na, itt van az a közös nevező, amiért "utálják" az "emberek" nálunk a rendőröket. (...És akkor még a lealacsonyító, korrumpálós, lefizetős történetekről nem emlékeztem meg.) "
Amikor ilyeneket olvasok, tényleg elcsodálkozom magamon, hogy a fenébe maradt még bennem humánum?

Képzeld rendőr vagyok.
Nem büdös, nem köcsög, nem tahó.

De néha szeretnék az lenni. Hogy én is fröcsöghessek a hülye állampolgárokra, akik annyira agyatlanok, hogy arra sem képesek, hogy egy rendőrautó láttán lerakják a mobiltelefont... Rákürtölsz és még visszainteget, hogy egy perc... Aztán csodálkozik, hogy erre megszólal a sziréna és a végeredmény egy csekk... Ja és utána gondolom köcsög vagyok.
De már nem érdekel. Nem akarok nektek megfelelni.
Hiszek a rendszerben, ezért vagyok rendőr. Tudom, hogy vannak hibák és hülyeségek, de nem mérlegelhetek. Jogalkalmazó vagyok, nem értelmező.
Igyekszem jó zsaru lenni, de nem fogok tudni mindenkinek megfelelni és mindig lesz aki szidni fog.
De azért pár dologból már elegem van.
Aki fröcsög, hogy 40 évesen nyugdíjba mehetek, 1 nézzen utána a tényeknek, 2, jöjjön el rendőrnek. 25 év munkaviszony fegyveres testületnél és betöltött 50 év a feltétel. Azaz csak volt, bár nem tudom ki az aki azt gondolja, hogy egy 55 éves ember alkalmas rendőrnek... Plusz várjuk sok szeretettel az érdeklődőket. Imádni fogják... Leírhatatlan élmény a -20 ban és a +40ben a sárga mellényben állni az út szélén... Éjjel amikor más alszik, róni az utakat és küzdeni a szervezeteddel, ami természetes módon helyezné alvó módba magát, hisz a többi napon ilyenkor már rég alszol... Elviselni a sok kedves embert akik baszogatnak és a drága fönökeimet, akik meg csak a statisztikát ismerik... Mindezt 14 év után nettó 115-120ért... De a fene se tudja miért szeretem. Amikor egy akcióban elkapsz egy bűnözőt, dübörög benned az adrenalin és úgy érzed jót tettél, az leírhatatlan élmény...

Nem akarok senkit megváltoztatni, nem is hiszem, hogy egy kommenttel sikerül. De ajánlom pár ember figyelmébe, hogy egy normális korrekt lefolyású intézkedés neki is előnyösebb, ezért próbáljon egy dolgát végző emberként tekinteni a rendőrre... És főleg azt ajánlanám egyesek figyelmébe, hogy jusson eszükbe: ők követtek el szabálysértést, még akkor is, ha azt gondolják, az egy hülye szabály.
L. Péter 2010.12.19 22:11:48
@kolbászoszsömle: Ezzel a felfogással nem tudok mit kezdeni, ha így gondolod...