Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarkakutya

328 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi bejegyzés óta eltelt három év alatt valaki(k) továbbra is szorgalmasan látogatták a blogot. Nekik most ez egy meglepetés lesz, a többieknek meg üzenem, hogy naugyehogy a remény hal meg utoljára!  Friss fénykép, a címe: féljünk együtt a vihartól! Valójában csak Carlos félt, Nándi -…..
Kistestvérem küldött néhány tavalyi nyuszis képet. Ugyanez történik idén is. Szó, mi szó, nyuszika nem egy ijedős állat. ..
tarkakutya 2013.03.20 07:51:18
@kisica: igen, készülődik! Már elkezdte az új bundáját növeszteni.
Van itt néhány kép a két ünnep közötti tunya semmittevésről és néhány az idei első sétáról. Ez itt Carlos egy ronggyal, amit azért kapott, hogy kutyaszagozza össze. Valójában minden kutyaszagú, csak a rongy nem. Mindenesetre féltve őrzi, jobb, ha rá sem néz a rongyra senki.…..
Ebben a melegben persze teljesen haszontalan, de azért üzemel (Carlos). Minden óvatlan pillanatot kihasznál arra, hogy észrevétlenül felmásszon az ágyra és a párnámon fetrengjen. Ha rászólok, méltatlankodik. ..
  ..
Amíg a kutyák aludtak, beleolvastam a naplójukba. Ezt írták a tegnapról:Carlos Ma is egész nap jó voltam. Sokat aludtam a nappaliban a csíkos kutyaágyon, amit a gazdi anyukájától kaptam. Szerencsére a kis hülye ezt még nem rágta szét, bár a sarkát már kikezdte. Mondjuk jobban…..
Miután a "Nagy kifogáskönyv"-ben semmiféle iránymutatás nem találtatott, elkerülhetetlen volt egy újabb túra D.Sz-szel. Kivételesen én késtem. Ezúton is elnézést kérek, bár tudom, hogy hiába teszem.Azzal a felkiáltással kezdtük a túra szervezését, hogy most…..
Szerencsére egyik kutyánál sem kellett a körömvágással bajlódni. A képen Nándi jobb hátsó mancsa látható. Ez a fehér folt volt a jele az alomban...
Barcelona egy igazán különleges, nyüzsgő nagyváros, csodálatos atmoszférával. Ez az a város, ahol egész évben fesztivál van! Az utcákat róva bármikor belefuthatunk valamiféle nagyobb csoportosulásba, ahol például utcazenészek, táncosok, zsonglőrök vagy komédiások…..
Tökéletes úr legújabb pihenőhelye a kutyaház alatt van (szerencsésebb, mint az autó alatt heverészés). Az előző bejegyzésben a hátsó futóműveket láthattátok, most itt van a képes fele. Szerintem nagyon kedves tőle, hogy engedi magát ilyen közelről is fényképezni...
tarkakutya 2012.05.02 20:39:21
@kolytyi: egy fáradt labdaszedő :)
Délelőtt kertmenet volt, még éppen időben, az eső előtt értünk haza. A kutyák viszonylag normálisan viselkedtek, alig ugráltak a borsó- és hagymanövendékeken, ellenben Nándi talált egy sünt. Egyetlen vakkantással - azzal a semmivel össze nem téveszthető hisztis, szoprán…..
tarkakutya 2012.04.29 15:16:04
@kolytyi: nem is tudom... olyan hülyén nézne ki vizes szőrrel a nyúl, nem?
Szó, mi szó, meglehetősen elhanyagoltam a blogot mostanában. Igaz, nem is nagyon lett volna miről írnom. Nem születtek kiskutyák - mondjuk ez talán nem akkora csoda, és nem is lettek segítők sem az ebekből, bár kétségtelen, hogy a háztartásban keletkezett maradék étel és a…..
A nagy hideg miatt nyuszi bácsi átmenetileg beköltözött a kazánházba, és ma onnan vissza az eredeti helyére. Amíg én cipekedtem, takarítottam, pakolásztam, a három fiú a kertben nyargalászott. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy a nyúl kutyának hiszi magát, vagy legalábbis teljes…..
Carlos, Nándi, Pálcika Kutyapofik 2012.02.18 19:26:00
A mai napsütés után olyan furcsának tűnik, hogy ezeket a képeket tegnap hóesésben készítettem... Nándinak még mindig kölyökfeje van, nagyon szúr a bajsza, a szemöldökétől pedig rendszeresen röhögőgörcsöt kapok. Carlos még mindig puha és szép: ..
 2011. január2011. február2011. március2011. április2011. május2011. június2011. július2011. augusztus2011. szeptember2011. október2011. november2011. december..
tarkakutya 2012.02.05 19:22:29
@kolytyi: Igen, a kimerevített pillanatok viccesek... és van olyan kép is, hogy két vizsla van rajta, de olyan gyorsan mozognak és olyan közel egymáshoz, hogy egy nagy barna foltnak látszanak, kicsivel több lábbal. Meggyőződésem, hogy a tükörreflexes technikát sem sikerült még a vizslákra optimalizálni.
tarkakutya 2012.02.18 18:50:04
@kolytyi: láttam, köszönöm; hatalmas képek!
Tegnap volt. Nándi persze ismét felejthetetlenné tette. Repült! Láttam, sőt le is fényképeztem: Majd megtalálta a Velencei-hegység egyetlen, ellenben fekete tócsáját. Fürdött egy kellemeset, elvégre 8 fok volt (a levegő és víz hőmérséklete összesen):Aztán lerázta…..
tarkakutya 2012.01.02 20:41:06
@kolytyi: rákerestem erre a versre :) megérte, köszönöm!
Csak ma, csak Neked!Túráink Szilveszterrel (korábbi bejegyzésekben D.Sz. néven említettem), hát hogy is mondjam... kitörölhetetlen emlékekkel végződnek. Az első túránkon a Vértesben vaksötétben másztunk lefelé egy sziklás vízmosáson, és mivel csak nála volt fejlámpa, a…..
Idén alig esett, de ma ismét eláztunk séta közben. Amúgy sem kedvencem a sötétben való botorkálást, de esővel, vagy ami még rosszabb - köddel együtt meg aztán egyenesen horror (főleg a mozgó-zizegő erdő; ezért nem kellett volna megnézni a blair witch c. filmet). Nem is volt…..
Mi történt Carlosszal és Nándival miután hazaértünk?..
tarkakutya 2011.12.06 04:19:07
@kolytyi: a C változat volt, miután az ebek letusoltak :D
 A csomagokat a Futrinka egyesület vitte el Ózdra, ha lesz beszámoló tőlük, akkor természetesen bemásolom ide! ..
 Már több, mint két éve, hogy elment, de nem múlik el nap nélküle... ..
Közkívánatra újra Tökéletes Úr a téma. Nagyon bírja ezt az időjárást, szerintem kifejezetten élvezi a hideget. A meleget nagyon utálta, és a szelet sem kedveli. A most látható képek az egyik napsütéses hétvégén készültek (két hete??), amikor téliesítettem a…..