Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xGebaszx

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
xGebaszx 2010.10.31 17:14:21
Auchan alkalmazott révén megdöbbentett a cikk.

1." azt mondták neki, hogy az a tévedésből kint maradt, előző napi ár, és annyiért nem vásárolhat".

Ilyen nincs, nem lehet. A terméket a feltüntetett áron kell értékesíteni, ha a kasszánál árkülönbség mutatkozik a "címke" és a számlázott ár között a vevőszolgálat kár téríti a vásárlót és elnézését kéri, amennyiben jogos a panasz.
Ha két ár van egy terméknél feltüntetve akkor is az alacsonyabb áron kell!! és azon is értékesítjük a terméket.

2."a biztonsági őr kitépte a termékekkel teli szatyrot"
Az őr nem érhet hozzád jogilag. De a helyedben nem kötekedtem volna vele. Szépen oda fáradok a vevőszolgálatra és kérek egy vezetőt.

3."Megvádoltak ipari kémkedéssel, mivel a nyílt magánterületen az egyik áru - a vásárlók számára már közzétett - áráról fényképfelvételt készítettem a telefonommal".

Ez viszont hiba volt. Ezt nem teheted meg. Semmilyen adatot nem rögzíthetsz az áruházban, de ez elég sok irányba futó téma a lényeg, hogy TILOS.

4."a biztonsági őr úgy megszorított, hogy majdem megfulladtam, ekkor verekedés tört ki, melyet épp a helyszínre érkező kistarcsai rendőrség is dokumentált."

Ez nekem gyanús. megszorított? verekedés tört ki? Ez elég homályos. De az őr még mindig nem érhet hozzád (csak kivételes esetben...)

5."de az áruház az árut VISSZATARTOTTA és KITÉPTE A FOGYASZTÓ KEZÉBŐL, mondván: az az ár tegnapról maradt kint véletlenül!"

Az áruház tépte ki a kezéből a rudit? Nekem ez a rész sem tiszta.
Véletlenül maradt kinn az ár???
Kit érdekel? Annyiért kell adni amennyiért kint van. Reggel a legelső dolog címkét cserélni!

Egyenlőre az Auchan-ba nincs mennyiségi korlát.

Igen is mi vagyunk a vásárlókért! és nem fordítva.