Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flying Circus

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este kiderült, hogy szerdán nagyon nehéz lesz németnek lenni Németországban. Ma pedig már arról döntenek, hogy melyik csapat kapja meg a lehetőséget, hogy – esetlegesen - latinmentes döntőt láthasson a bécsi publikum. A csoportküzdelmek alatt mutatott játék alapján a…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..
Halálcsoport, nem vitás. Ezzel a nem túl eredeti névvel illetjük mi is a C csoportot. Mindenki azon sakkozik, vajon melyik két csapat jut tovább a holland-olasz-francia trióból. Mi azonban húzunk egy merészet, és a másik továbbjutóra vagyunk kiváncsiak a románok mellett. Biza,…..
Nou San Trafford Hajrá Chelsea!!! 2008.05.21 01:13:00
Volt egyszer egy Chelsea, már 1905-ben – ezt csak az Abramovics nótát szajkózó irigyeknek üzenjük – mégpedig az idilli környezetnek nevezhető The Rising Sun pub-ban megalakulva (The Butcher’s Hook néven fut manapság a Stamford Bridge tőszomszédságában). Impozáns…..
Mi a közös a Zlatan Moravcében, a Standard Liege-ben, a Leverkusen-ben és a Bayern-ben? Természetesen a Zenit, újdonsült szemünk fénye – mindegyik legalább négyszer piszkálta ki az oroszok ellenénben az idei kiírásban. És mi a közös a Glasgow Rangersben és Zuzu Petasban?…..
Hiába énekeltük anno lelkesen, a föld mégsem dőlt ki sarkából, más szóval nem történt bombameglepetés, továbbmentek, akiktől jogosan elvártuk, hogy így tegyenek. Méltassuk néhány szóval a kiesőket, hiszen ahogy a Roma a Manchester B ellen, úgy a Schalke is helytállt…..
Flying Circus 2008.04.11 22:10:28
üdv,
a roma egy hosszú menetelés végén van, fáradt, tény, de el kellett volna dönteni, hogy mit akarnak (nemár, h a lehető legjobb eredményt) BL-t nyerni csatár nélkül?!. És szezon közben lesznek nehéz menetelések, ahol játékosok meg fognak sérülni, kit lep ez meg? Ezeket csak a pénzes csapatok viselik el, DE nem lehetsz töketlen ha hátulról célbaveheted a világ jelenlegi legjobb nőjét, csapatát. Erre nincs mentség. Kicsit égett az italomán pofám h ezek az utolsó olasz csapat a kupában, és így esnek ki. Mintha lányok játszottak volna fiúk ellen. Személyenként is lehetne szedegetni a keresztvizet mindenkiről. De Rossi meg..ha tényleg úgy van ahogy írjátok, fejezze be a focit. Ha vki egy negyeddöntőben nem látja a római csodát az old traffordon, az...de végülis lehet ezt is értékelni. Az hogy van, hogy ha nem állnak ki, akkor csak 3-0 a manU-nak, vagy rosszul tudom? mert ez sztem jobb mint kihagyni a büntetőt.
Annyira örömmel veszi tudomásul az ember néha, h az istenadta tehetség nem elég mindenre, meg a pénz sem, h vannak meccsek mikor felmész, és azt mondod h "márpedig itt nem fogtok, szájbab*szott mancseszteriek, gálázni".
De gáláztak. Tavaly is. Idén is. Rómában. ami itt nem off remélem. Ez a manchester ki tud kapni a citytől. Mert az rangadó. A roma meg, már elnézést a romásoktól, nagoyn szépen játszik (de tényleg) és bőven elfoglalhatná a sevilla megüresedett helyét az Uefa-kupa élén. De, akárcsak a lyon éveken át, nem esnek ki elég hamar a BL-ből. Így meg marad ez a "se nem lövés, se nem beadás" életérzésű szerep a Romának, amit nagoyn sajnálok. Viszont az örömteli, h a futballban még él az h aki nem küzd (unlike NFL), azt megalázzák, 7-1gyel akár, vagy B-csapattal, tökmindegy. 180 perc alatt nem láttam olyan tekintetet a Romában, hogy itt most, ha kell, szétfaltolom a meccset, lesz 35 perc nettó játékidő, de tovább fogunk jutni, kapunk 8 sárgát, de tovább fogunk jutni, egész európa utálni fog, de tovább fogunk jutni. Jah h a Roma nem olyan. Jah a Roma az ahol nem játszanak csatárok, de szép focit játszanak. Milyen aktuális galaktikus csapatnak keserítette meg az életét a Roma ebben az évtizedben? (ez nem provokatív, csak lehet h vki fejből tudja, én nem) Remélem, sztem midnen romással együtt, h a Roma egy szimpatikus vesztes (emlékezzünk a BL-karrierjükre, a sorsdöntő meccsekre) csapatból egy szertehető ÉS utálható győztes csapat lesz. Nehogymá vki röhögjön a markába ha a Romát kapja a playoffban, mégha a MU is az.
Szóval kelj fel, könnyesszemű k*csög Roma, és járj, mert az Intert azt ütni kell a bajnokságban.
Ha kegyes az élet akkor Liverpool-ManU a döntő. Nagyot akarok mondani, a ManU bizonyítási lehetősége lesz. 10 éve szopnak a BL-ben, mert a BL az többről szól, mint a foci úgy általában, pl 99-ben pont ők mutatták be! hol van az már:)
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Flying Circus 2007.08.15 03:22:55
majdnem minden kommentet olvastam.
a kivándorlással kapcsolatban eszembe jutott, h bár jópár érv szól mellette (fasza közbiztonság,korhaz,iskola), beszélni kéne kicsit azokról a problémákról amikkel kint küzdenek az emberek.biztos vannak.Kint élők, mondjatok ti ezekről valamit...Csak h tudjam mire cserélném le a rossz közbiztonságot...

Én legalább annyiszor vagyok büszke arra h itt (BP) élek, mint nem.Sőt.
ha jól sejtem kint sem gondtalan az ember, lehet h faszán keres,de a jóléti punnyadás kiölheti az emberből a lazaságot, esetleg a humort is.Ezt én féltem.
Meneküljek külföldre?Mert az első autós átenged a zebrán...?itthon átenged a nyolcadik, és? az előző hét sem biztos h fasz.

meneküljek külföldre?mert el tudok menni néha sznobturistának mallorcára?..Pár órán belül lent vok badacsonyban v egerben, leülök borozgatni a pincetulajjal és megvitatjuk csajfelhozatalt (A MAGYART).
Meneküljek külföldre?hogy a gyerekem soha ne tudja meg milyen spórolni valamire aztán megvenni?Ezt nem vehetem el tőle.
Nem mindig jó itt,de nemár h másokon múlik h hogyan érzem magam itthon.Kicsit üres az élete annak akinek elbassza a kedvét/életét ha a bicikliúton parkolnak.
Nem fekszik mindenkinek Mo. ez biztos.De szerintem tartalmas életet élni lehet itt is:)

Azt a listát amit a magyarok szarságairól gyűjtetek kezdjétek így:
- mi tesz minket különbbé?
hát az h leülsz és összeszedsz 100 okot h miért szar az élet. ettől,barátom, magyarabb magyar vagy mint hinnéd, vajon mennyi esélyed lesz kint beilleszkedni ezzel a mentalitással?