Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pali52

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
pali52 2010.12.09 20:48:04
Árpád, kimondtad azt amit én eddig gondoltam erről s félős hatalomról. Hogy maradjak az általad javasolt metódusnál - bár állitólag szókimondó vagyok és most sem a gyávaság, hanem az irónia vezérel - elmondok egy tündérmesét.
Hol volt hol nem volt egy átlagosnál kicsit erősebben pigmentált bőrrel megáldott - félcigány kisfiú, aki nagyra vágyott. Mindent megtett azért, hogy kiemelkedjen társai közül. Ennek rendelt alá mindent, mignem eljutott a legmagasabb méltóságig, miniszterelnök lett. Rövid ideig tartott a pünkösdi krályság, csak egy ciklusra.Megviselte a bukás, pszichiátriai kezelésre szorult,Döblingben kezelték, altatták, bár ez reá nézve dicséret is lehetne, hiszen nemzetünk nagyja Széchenyi is ott tébolyult meg. Ezután már csak kisebb inkontinencia maradt vissza, amit TENA pelenkával lehetett ellensúlyozni. Az elkövetkezendő 8 évet a hatalomra készülés jegyében töltötte. Mindent ennek rendelt alá, még a nemzet érdekeit is. Most végre sikerült. Hatalomra került és gátlástalanul kebelezi be ezt az országot, beleértve a szabad véleménnyilvánitást is. Ebben kádercsemete tettestársai, felkapaszkodott proligyerekek segitenek.
Talált egy már MSZMP-nek is megfelelő kádert a kivitelezésre, aki nem is olyan hüje, ha már minden hatalmat ki tudott használni. Közben az inkontinenciából már lehet, hogy kigyógyult, viszont az ő cezaromániája miatt lehet, hogy mi hugyozzuk össze magunkat. Állitsátok meg Arturó Uit!
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..